Kantoor

Next Move Makelaars

Wij zijn 24/7 online en altijd bereikbaar voor onze opdrachtgevers. Je mag ons bellen, mailen, appen, chatten of een DM sturen via Instagram, ook na werktijden en in het weekend. Geen probleem. 

Digitale formulieren? Check! Online bieden, natuurlijk. Facetime bezichtigingen, geen probleem. Online tekenen? Jazeker. woning-websites, stylingadviezen en artist impressions? Hebben we. Instagram, Facebook en YouTube. Vanzelf sprekend. We blijven onszelf continu vernieuwen, want we zijn een makelaarskantoor voor de woningmarkt van morgen.

Elke woning wordt eerst gepromoot via een campagne op social media en daarna op funda. Ook krijgt elke woning een eigen unieke woningwebsite. Wij plaatsen niet zomaar woningadvertenties, we zijn niet glad maar ook niet stoffig. 

Wij bieden maatwerk, zodat we iedere verkoper van dienst kunnen zijn zoals hij of zij dat wenst. We kunnen alles uithanden nemen met ons full sercvice pakket. We doen dit tegen een aantrekkelijk vast tarief of een percentage van de verkoopopbrengst.

Vindt je het leuk om zelf de bezichtigingen te doen, dan kunnen we je woning zelfs gratis verkopen. Lees meer daarover via onderstaande button of bel ons even. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Next Move full service pakket

Next Move Makelaars werkt met een vast tarief of een prestatie tarief waarvoor alle verkoopwerkzaamheden uitgevoerd worden. U mag kiezen wat het beste bij u past.

Meer informatie

Next Move Makelaars is een modern makelaarskantoor. We verkopen, kopen en verhuren woningen op een uniek manier. Wij zijn er ook voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar.

Je woning verkopen voor de hoogste opbrengst

Next Move Makelaars kan gebruik maken van het online biedplatform VENDAS.nl voor eerlijk bieden op een woning. Wanneer er meerdere kopers zijn die een bod willen uitbrengen kan dit ook online. Kopers kunnen gedurende een periode een bod uitbrengen en deze ook verhogen wanneer ze zijn overboden. Het biedproces verloopt zo heel transparant en efficient. Dit is een nieuwe, moderne manier van verkopen die goed past bij de huidige markt.

Neem contact met ons op

Meer informatie over full service

Ik wil meer informatie