Bulkseweg 34
5331 PK Kerkdriel / € 325.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Twee onder een kap woning in Kerkdriel kopen

FRAAIE HALF VRIJSTAANDE WONING met heel veel ruimte, kijk en vergelijk het woonoppervlakte en inhoud maar eens
met andere woningen. Meer informatie: https://bulkseweg34.nl

Inhoud : ca. 631 m³
Woonoppervlakte : ca.159 m²
Perceeloppervlakte : 125 m²
Aanvaarding : in overleg
Let op; het betreft hier een vanaf prijs!

De verkopers aan het woord:
Tja, waar moeten we beginnen… Het wonen in de Bulkseweg 34 is geweldig. Toen we het kochten had het wat liefde en aandacht nodig en dat hebben wij het met heel veel plezier gegeven. Er is comfort toegevoegd: in 2015 hebben we onder andere een nieuwe complete keuken en een hele fijne tuinkamer met veel extra bergruimte aangebracht. Ook een nieuwe meterkast met 15 groepen is er geïnstalleerd. In 2020 hebben we de binnen en buitenzijde geschilderd en is ook is de buitengevel geïsoleerd en voorzien van nieuwe kozijnen en dubbel glas.Ook zijn er rolluiken. Het zal best even slikken zijn wanneer we de sleutel aan de toekomstige bewoners overdragen. Maar de gedachte dat er nieuwe mensen weer net zo van gaan genieten als wij gedaan hebben maakt een hoop goed. Kom gerust een kijkje nemen en voel je thuis!

Onze woning heeft twee woonlagen. Op de begane grond aan de voorzijde beschikt het over een gezellige woonkamer, in het midden van het huis een fijne leef keuken en aan de achterzijde de tuinkamer met openslaande deuren naar de tuin met veel privacy.

De bovenverdieping
Boven zijn drie slaapkamers. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is licht, sfeervol en heeft een nieuwe airco en rolluiken. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers met een dakkapel. Aan de achterzijde van het huis is nog voldoende ruimte om een 4e kamer of een badkamer te realiseren.

De tuin is niet heel groot maar heeft een patio-achtige sfeer met voldoende privacy en zon.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Twee onder een kap woning
Bulkseweg 34
5331 PK Kerkdriel
Provincie Gelderland
Afmetingen
150+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Twee onder een kap woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Twee onder een kap woning in Kerkdriel kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
631
Perceel
125
Oppervlaktes
Woonoppervlak
159
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie