Combinatiepolder 34
5235 TT 's-Hertogenbosch / € 255.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Hoekwoning in 's-Hertogenbosch

De markt
Een woning met een dergelijke ruimte, en een kavel met die oppervlakte, kost in deze wijk minimaal €280.000 - €300.000, afhankelijk van de aankleding en het onderhoud. En dan moet u geluk hebben dat die inrichting uw smaak is. Dat is meestal niet zo. Gevolg: er moeten nog aanvullende kosten gemaakt worden alvorens u de woning naar tevredenheid kunt en wilt betrekken. Al met al zullen de uiteindelijke kosten voor uw toekomstig “thuis” stukken hoger uitvallen dan de aankoopprijs. Nogmaals, als u al een woning vindt die grotendeels aan uw wensen plaatje voldoet …

Perspectieven
Deze hoekwoning is kwalitatief in goede staat, biedt veel binnenruimte, heeft een prettige tuin, en een ruime eigen oprit c.q. parkeergelegenheid aan de voorzijde. Maar voldoet zeker nog niet aan uw persoonlijke wensen qua afwerking. Dat weten we. En we hebben geen enkele poging gedaan om alsnog in de buurt van uw smaak en/of wensen te komen; want die kennen we niet. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een aantrekkelijke vraagprijs die u voldoende financiële mogelijkheden biedt om zelf, geheel naar eigen inzicht, eigen prioriteiten, en eigen smaak de woning tot uw droompaleis om te toveren.

En dat alles in een rustige straat van de gewilde woonwijk Maaspoort, vlakbij voorzieningen als scholen, gezondheidscentrum, kinderopvang, sportclubs, winkelcentrum Maaspoort, uitvalswegen naar A59 - A2, en wandelmogelijkheden langs de nabijgelegen Maas. En dan bent u ook nog eens binnen 10 autominuten in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch…

Het is dus een pand met potentieel; als u dat kunt zien, begrijpt u wat wij bedoelen en wat de perspectieven zijn voor die prijs. Wanneer u “met die bril” een afspraak maakt voor een bezichtiging, treft u minimaal het volgende aan:

BEGANE GROND

Plaats uw auto voor de deur en kom verder. Via de hal komt u de woning binnen. Daar treft u de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal hebt u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De gehele benedenverdieping is voorzien van een tegelvoer en gestucte wanden. In de woonkamer bevindt zich een praktische trapkast. Via de grote schuifdeur loopt u zo de ruime tuin in. Deze schuifdeur geeft ook veel extra daglicht.

Keuken
Aan de voorzijde van de woning – in het verlengde van de woonkamer – ligt de open keuken.

EERSTE VERDIEPING
Via de trap komt u op de overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Via de (vaste) trap komen we op de zolderverdieping, waarvan een deel (+/-16 m2) zeer geschikt is als 4e slaapkamer; deze ruimte is aan de voorzijde voorzien van een dakkapel. Het andere deel van de zolder (+/-10 m2) biedt plaats aan de cv-ketel, en heeft aansluitpunten voor wasmachine en -droger. Beide delen hebben veel bergruimte achter knieschotten.

BUITEN
Vanuit de woonkamer – met schuifpui – bereikt u de achtertuin. De tuin is zonnig gelegen op het zuid-westen; hier kunt u dus echt van ieder zonnestraaltje genieten. Beschutte ligging, en makkelijk achterom bereikbaar via de poort aan het zijpad.

Voortuin en eigen parkeerplaats
Aan de voorzijde – gelegen aan een rustige straat – vindt u de voortuin met eigen parkeergelegenheid. Bovendien toegang tot een voorraadschuurtje. De straat zelf biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.


REDENEN VOOR BEZICHTIGING
- Kwalitatief ruim huis met veel potentieel
- Grote woonkamer met aangrenzend open keuken
- 4 slaapkamers, waarvan 1 op de tweede verdieping.
- Dakkapel tweede verdieping
- Zonnige achtertuin met veel privacy
- Eigen oprit voor het huis
- Het hele huis is voorzien van dubbel glas
- Woonoppervlakte ca. 119 m2
- Perceel ca. 181 m2
- Inhoud ca. 345 m3
- Heteluchtverwarming; (geen radiatoren) het systeem is van 2017
- Rustige, veilige straat - vlak bij kinderopvang, basisscholen en voorzieningen
- Goed onderhouden
- Betonnen vloeren (ook tweede verdieping)
- Vaste trappen naar alle verdiepingen
- Nabij wandelgebieden en rivier de Maas
- Vraagprijs € 255.000,-

Benieuwd geworden? Meld u dan snel aan voor een bezichtig.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Hoekwoning
Combinatiepolder 34
5235 TT 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Hoekwoning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Hoekwoning in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
108
Woonkamer
40
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Parkeerplaatsen
1
Kamers
5
Verdiepingen
3
Afmetingen
Inhoud
382
Perceel
181
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie