De Klok 82
5251 DN Vlijmen / € 195.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in Vlijmen

---LET OP: DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!----

DE KLOK 82 VLIJMEN Dit twee-kamer hoekappartement is gelegen in het "Mondriaancomplex" (2005) op de 2e verdieping met grote woonkamer en luxe keuken, mooie badkamer, berging in souterrain en een eigen parkeerplaats in de kelder van het complex.

ALGEMEEN

Een fantastisch en goed afgewerkt 2-kamerappartement, gelegen op de tweede woonlaag met een ruime woonkamer en een open keuken met luxe keukenmeubel. In het souterrain een eigen berging en de eigen parkeerplaats. Centrale ligging ten opzichte van zowel het centrum van Vlijmen als de uitvalswegen richting Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. In slechts 10 autominuten bent u zowel in ’s-Hertogenbosch als in Waalwijk.


INDELING:
Centrale entree: brievenbussen, lift, trap naar bovenliggende verdiepingen en trap naar bergingen en de parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Appartement:
Middels de lift trapopgang in de centrale entree bereikt u de galerij van vlonderplanken die toegang geeft tot de voordeur.

Entree, gang met toegang tot de volgende vertrekken: slaapkamer, badkamer, berging, toilet en toegang tot de woonkamer.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine droger.
Inpandige berging met warmte terugwinsysteem en opstelling van de cv- combiketel (2005).
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
Open keuken met gaskookplaat, oven, magnetron, afzuigkap, spoelbak en kastruimte. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.
Buitenterrein: afgesloten buitenterrein (elektronische slagboom met afstandsbediening) met parkeerplaatsen, gezamenlijke fietsenberging en containerruimte.

Puntsgewijs:
-Zeer riante woonkamer voorzien van vloerverwarming;
-Vrij uitzicht vanuit de woonkamer;
-Mooie keuken met kastenwand voorzien van inbouwapparatuur als: combimagnetron, vaatwasser, gasfornuis en RVS afzuigschouw;
-Slaapkamer met op maat gemaakte kastenwand;
-Riante badkamer met douche, wastafelmeubel en hangcloset;
-Praktische bergruimte met hier de opstelling van de c.v.-combiketel
- woonoppervlak ca. 72m2, inhoud ca. 187m3


BIEDEN?
Via deze link kom je op het biedingsplatform VENDAS, hier kun je een account aanmaken en kun je een bod uitbrengen op de woning. Wanneer er 15 minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt gedaan, wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.
Je kunt meteen de voorbehouden opgeven zoals voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring.
Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.

Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zal de desbetreffende persoon worden geïnformeerd en kan de koop definitief worden gemaakt. De verkoper kan ook besluiten om de woning niet te verkopen/gunnen.


ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Appartement
De Klok 82
5251 DN Vlijmen
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
50+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
1 kamer
Portiekflat

Appartement in Vlijmen

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
72
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
1
Kamers
2
Verdiepingen
1
Afmetingen
Inhoud
187
Financieel
Servicekosten
77.4
Beschikbaarheid
Aanvaardingsdatum
01-08-2020
Afmetingen
Perceel
8070
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie