Derde Buitenpepers 23
5231 AM 's-Hertogenbosch / € 380.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Eindwoning in 's-Hertogenbosch kopen

LET OP: VOOR DEZE WONING WORDEN ER GEEN VEILINGKOSTEN IN REKENING GEBRACHT
START VEILING 25 JUNI 13:00
EINDE VEILING 25 JUNI 19:30

Verrassend ruim woonhuis (eindwoning) gelegen in de rustige en zeer kindvriendelijke groene woonwijk ‘De Buitenpepers’, op korte afstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Aan de zijkant van de woning is de gezamenlijke groenstrook gelegen.

Drie volwaardige verdiepingen, vier slaapkamers, eventueel een vijfde te creëren. Een voortuin en een achtertuin bieden in dit ideale gezinshuis een zee van ruimte. Verder is de woning volledige voorzien van kunstof kozijnen.
Ook de grote extra slaapkamer op de tweede etage is zeer licht dankzij de vanuit de bouw aanwezige brede raampartij. Kortom het ideale (gezins)huis.

De Buitenpepers is gewild vanwege de ideale ligging ten opzichte van de Bossche binnenstad, de beide NS-stations, uitvalswegen, De Supercoop, winkelcentrum ‘De Rompert’, scholen en de eventuele kinderopvang. Verder is de wijk groen, ruim opgezet en vriendelijk. De woningen in De Buitenpepers hebben een prettige indeling.

Begane grond:
voortuin, hal/entree met meterkast), grote bergkast en een nette toiletruimte (met closet en fonteintje). De zeer royale woonkamer biedt door de kamerbrede pui met dubbele openslaande deuren een fraai zicht op de tuin.

De keuken is in n 2019 vernieuwd en ligt aan de tuinzijde. Voorzien van een mooi keukenmeubel met een groot werkblad, gootsteen en keukenapparatuur zoals een ATAG inductie kookplaat met een gas-wokbrander, een wasemkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en voldoende bergruimte in lades en kasten. Er zijn meteen extra elektra groepen aangelegd.
Het zitgedeelte aan de voorzijde is ruim en zeer licht dankzij de grote raampartij. De gehele begane grond vloer is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Op eerste verdieping zijn 2 slaapkamers waarvan de masterbedroom voorheen 2 slaapkamers waren. Dit is eenvoudig weer terug te brengen. Op de overloop is nog een riante inbouwkast.
Aan de voorzijde ligt de nette en ruime badkamer met ligbad met douche mogelijkheid, closet, radiator en wastafel.

Tweede verdieping:
Deze volwaardige tweede verdieping is mooi opgedeeld in een zeer ruime voorzolder, de mechanische ventilatie unit en de c.v. ketel (Remeha uit ca. 2010). Aan beide zijde liggen 2 mooie ruime slaapkamers, met een raampartij over praktisch de volle breedte van de woning.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten en is netjes aangelegd met een terras en groenvoorzieningen. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging. Bovendien is er een achterom met een poort.
Aan de voorzijde is de voortuin gelegen aan een autovrije straat.

Fijn om te weten:
- de kozijnen zijn in ca. 2015 vervangen door kunststof kozijnen;
- de woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren
- de zolderverdieping heeft 2 grote slaapkamers
- er eenvoudig nog een vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden
- verrassend ruime woning
- begane grond voorzien van rolluiken

- het perceel naast en achter de woning is gezamenlijk eigendom (een mandelig terrein) van de eigenaren van de aanliggende woningen. Bij de koop van deze woning is dus ook 1/28e aandeel van het perceel inbegrepen. Op het bijgevoegde kadastrale kaartje is dat kavel 4458.

Deze woning wordt verkocht via een online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Voor meer informatie over het biedproces kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De bezichtigingen worden gepland op: 20 - 21 - 22 JUNI

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Eindwoning
Derde Buitenpepers 23
5231 AM 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
150+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Eindwoning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Eindwoning in 's-Hertogenbosch kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
505
Perceel
889
Oppervlaktes
Woonoppervlak
153
Externe bergruimte
6
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Kamers
5
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie