Eerst verkopen of eerst kopen?

verhuisplannen in 2020?

Eerst je huis verkopen of een eerst iets anders kopen?

Heb je verhuisplannen in 2020? Dan sta je voor het dilemma of je eerst je huis moet verkopen om vervolgens een andere woning te kopen of andersom. Maar de timing is een hele lastige factor.

Voorkom financiële gevolgen

In deze tijden begrijpen we dat mensen eerst een ander huis kopen en dan pas gaan verkopen. Dit kan echter grote financiële gevolgen hebben als je woning niet tegen de juiste prijs en niet snel genoeg wordt verkocht. Alle kosten blijven immers doorlopen. Maar ja je wilt je nieuwe woning ook niet mislopen.

Next Move Makelaars kan je helpen door jouw huidige woning nu verkoop klaar te maken en niet af te wachten totdat je iets anders hebt gevonden. Dan begint namelijk de stress van het zoeken van een makelaar, gesprekken aangaan, een fotograaf inschakelen, teksten voor de brochures bedenken etc.

Hoe het werkt?

Al tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning gaan we jouw woning verkoop klaar maken. Heb je jouw nieuwe huis gevonden dan staat jouw oude huis nog dezelfde dag op Funda. Jij kunt vervolgens al je energie steken in het nieuwe huis en wij verzorgen volledig de verkoop van de ouwe woning! Hoe makkelijk wil je het hebben?

Jouw huis verkoop klaar maken werkt als volgt;

Je gaat op zoek naar jouw nieuwe woning en in de tussentijd maken wij de huidige woning verkoop klaar. Next Move Makelaars zorgt voor een helder en concreet verkoopplan met verkoop tactiek, juiste verkoopprijs en onderzoek naar de potentiële kopers van jouw pand en hoe deze het beste bereiken.

Daarna maken wij de perfecte presentatie. Een mooie styling van de woning voor het perfecte plaatje, een 60 seconden video en de juiste pakkende verkoop teksten voor in de brochure en FUNDA worden gemaakt. Kortom we zorgen ervoor dat alles klaar staat.

Wanneer jij een nieuwe woning hebt gevonden, geef je ons het startsein en starten wij direct met de promotie van jouw woning. De volgende dag staat deze al op FUNDA!

Vraag nu onze koop-en verkooptips aan

Ben je woningzoekende of sta je op het punt om een nieuwe woning te kopen en/of verkopen? Dan mag je onze tips niet missen. Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend onze tips aan en ontvang ze direct in jouw e-mailbox.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie