Geerhofstraat 49
5327 AK Hurwenen / € 315.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Hoekwoning in Hurwenen

Geerhofstraat 49 is een hoekwoning op een mooi en ruim perceel van maar liefst 378m2 met de tuin op het zuid-oosten.
Hier geniet je van rust en groen terwijl het centrum van Zaltbommel en 's-Hertogenbosch nabij zijn.

Op de hoek wonen is extra boffen: je eigen oprit met carport en er is een achterom. Daar staat een grote berging van ca. 25m2. Wat je ook meeneemt aan fietsen, mountainbikes of motoren, hier kun je het met gemak kwijt en dan hou je ook nog ruimte over om te klussen.
En dan de tuin: de plek waar je zeker van gaat genieten. Hij is ca. 22m diep en ligt op het zuid-oosten dus je eerste kopje koffie drink je hier al in de zon. Die zon heb je hier trouwens ook het grootste deel van de dag nog.

Indeling
Entree met toilet en trapopgang, met trapkast, naar de eerste verdieping. Aansluitend ligt de woonkamer voorzien van een houten vloer met veel lichtinval en is voorzien van een houten vloer. De keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur en heeft een deur die uitkomt in de diepe achtertuin.

Op de verdieping liggen 3 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een houten vloer en 2 met laminaat en inbouwkasten. De kamers aan de achterzijde hebben elektrische rolluiken. Er is een eenvoudige badkamer.

Met een vaste trap kom je op de zolder. Op de voorzolder hangt de cv ketel. De vierde slaapkamer heeft een velux dak raam en een laminaatvloer.

ben je starter? Dan kom je in misschien in aanmerking voor de zeer gunstige starterslening van de gemeente Maasdriel. meer informatie vindt je op: maasdriel.nl/inwoner-en-ondernemer/wonen-en-leven/starterslening

Voor hen die Hurwenen niet kennen, het is een landelijk gelegen dorp aan de uiterwaarden van de Waal en het natuurgebied De Kil, onder de rook van Zaltbommel, Rossum en Den Bosch.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Hoekwoning
Geerhofstraat 49
5327 AK Hurwenen
Provincie Gelderland
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Hoekwoning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Hoekwoning in Hurwenen

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
359
Perceel
378
Oppervlaktes
Woonoppervlak
87
Externe bergruimte
34
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Kamers
5
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie