Gratis je woning verkopen

hoe werkt het?

Wanneer je de gehele verkoop overlaat aan een makelaar wordt alles voor je geregeld, maar sommige mensen houden liever de regie zelf in de hand. Immers, sommige acties kun je ook prima zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van de bezichtigingen met de kandidaat kopers.

Gratis verkopen via online biedplatform

Next Move Makelaars biedt via het biedplatform Vendas.nl de mogelijkheid om jouw woning GRATIS te verkopen. Je betaald geen courtage omdat je als verkoper meer werkzaamheden zelf uitvoert en de koper de veilingkosten betaalt. Uiteraard begeleiden wij je bij elke stap en kun je altijd bij ons terecht voor vragen en hulp en we zorgen ervoor dat juridisch alles in orde is.

Eenvoudig je huis verkopen

Je woning verkopen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Je hebt zelf de regie om bezichtigingen of een open huis te plannen en behaalt vaak een hogere verkoopprijs dan de vraagprijs. Hoe dat kan? Kandidaat kopers zien op het platform elkaars biedingen en zijn eerder geneigd om een hoger bod uit te brengen. Je bespaart al snel duizenden euro’s die je bijvoorbeeld weer in je nieuwe woning kunt investeren.

Meer informatie over het gratis verkopen? Neem contact op met Next Move Makelaars.

Ik wil meer informatie 

 

 

 

stuur mij vrijblijvend informatie over verkopen
Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie