Hintham 28
5331 CL Kerkdriel / € 278.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in Kerkdriel

Laat u verrassen!

Aan de dijk van het gezellige dorp Kerkdriel bevindt zich deze charmante, sfeervolle dijkwoning. Achter de kleine voorgevel schuilt een verrassend zeer ruime woning met alle gemakken van dien!
Zo heeft de woning een royale en lichte woonkamer en een open verbinding met de luxueuze en moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (recent 2018/2020 vervangen) en een moderne badkamer.

Indeling woonhuis:
aan de voorzijde van de woning is de entree gesitueerd, de hal heeft middels trapopgangen een open verbinding naar de begane grond en de verdieping. De royale en lichte woonkamer heeft een open verbinding met de moderne keuken. Vanuit hier heeft u toegang tot de bijkeuken met separate toilet.

Verdieping: Overloop toegang gevend tot 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer en walk-in-closet.

Dankzij de hoogglans vloerdelen , strak gestuukte wanden en plafonds, openslaande tuindeuren en ramen met roedeverdeling geeft het deze woning een sfeervolle en gezellige moderne uitstraling.

De royale achtertuin met ruime garage en elektrische garagedeur, ruime zolder, overkapping en achterom, is onderhoudsvriendelijk aangelegd mede door de moderne terrastegels, bestrating en plantenborders. Dankzij het zonneterras en overdekte terras kunt u er heerlijk vertoeven.

Achter de ruime garage bevindt zich een openbaar parkeerterrein, waar u gemakkelijk meerdere voertuigen kunt parkeren. De gemeente Maasdriel op dit moment bezig met het opknappen van parkeerterrein.

De woning is gebouwd omstreeks 1906. Het perceel is ca. 212m2, de woonoppervlak ca. 113m2 en de inhoud ca. 383m2.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Tussen woning
Hintham 28
5331 CL Kerkdriel
Provincie Gelderland
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in Kerkdriel

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
113
Woonkamer
36
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Afmetingen
Inhoud
383
Perceel
215
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie