Hondstraat 12
5334 JM Velddriel / € 210.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Halfvrijstaande woning in Velddriel kopen

---LET OP: DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!----

Een pand met potentieel; als u dat kunt zien, begrijpt u wat wij bedoelen en wat de perspectieven zijn voor die prijs. Met dat in uw achterhoofd bent u van harte welkom op de open dag. (U kunt zich opgeven door het reactieformulier in te vullen)

Perspectieven
Deze half vrijstaande woning is gelegen op een groot perceel met vrijstaande stenen garage en biedt veel mogelijkheden.

Deze woning voldoet zeker nog niet aan uw persoonlijke wensen qua afwerking. Dat weten we. Daarom hebben we gekozen voor een aantrekkelijke bieden-vanaf-prijs die u voldoende financiële mogelijkheden biedt om zelf, geheel naar eigen inzicht, eigen prioriteiten, en eigen smaak het pand tot uw droompaleis om te toveren.

Een woning in nieuwstaat op ruim 500m2 perceel, kost u minimaal €250.000. En dan moet u geluk hebben dat die indeling uw smaak is. Dat is meestal niet zo. Al met al zullen de uiteindelijke kosten voor uw toekomstig “thuis” stukken hoger uitvallen dan de aankoopprijs.

Indeling:

Entree aan de zijkant van het huis via de hal of het achterhuis. Aan de voorzijde is de keuken en woonkamer gelegen. Aan de achterzijde de douche, toilet en een slaapkamer. Tevens toegang tot de vliering op het achterhuis. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers gelegen.

De vrijstaande garage is ruim en heeft ook een bergvliering.

Woonoppervlak ca. 100m2. Het perceel is ca 525m2. De inhoud van de woning is ca. 386m3.

BIEDEN?
Op het biedplatform VENDAS, kun je een account aanmaken en een bod uitbrengen op de woning. Wanneer er 15 minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt gedaan, wordt de bied termijn met 15 minuten verlengd.
Je kunt meteen de voorbehouden opgeven zoals voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring.
Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.

Na de sluiting van de biedings termijn zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zal de desbetreffende persoon worden geïnformeerd en kan de koop definitief worden gemaakt. De verkoper kan ook besluiten om de woning niet te verkopen/gunnen.


ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Halfvrijstaande woning
Hondstraat 12
5334 JM Velddriel
Provincie Gelderland
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Halfvrijstaande woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Halfvrijstaande woning in Velddriel kopen?

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
100
Woonkamer
24
Indeling
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Afmetingen
Inhoud
386
Perceel
525
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie