Hondstraat 35
5334 JL Velddriel / € 695.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Vrijstaande woning in Velddriel kopen

Vrijstaand wonen!! Deze vrijstaande woning met grote vrijstaande loods van 605m2 is op een ruim perceel van ruim 4000 vierkante meter gelegen. Mogelijk extra (landbouw)grond bij te kopen van ca. 3000m2. Zeer centraal gelegen net boven 's-Hertogenbosch op ca. 2 km van de op en afrit naar de A2.

Het bouwjaar van de woning is ca. 1981. Woonoppervlak ca. 120m2. De woning heeft een inhoud van ca. 466m³. Het woonhuis is gebouwd van steen. Het zadeldak is met pannen gedekt. De vloeren in de woning zijn van beton.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast, toilet, garderobekast, bergkast en trapopgang,
De begane grond beschikt over bijkeuken, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers, cv-opstelling van 2018

gehele woning is voorzien van rolluiken

Buiten
Via de oprit heeft u toegang tot de ( achter de woning gelegen) loods (welke thans is verhuurd). De vrijstaande loods heeft aan de voorzijde en zijkant roldeuren. Rondom de woning is het perceel voorzien van gras, enkele bomen. Naast de loods staat een nog een grote schuur.

Zoekt u een landelijk gesitueerde vrijstaande woning met garage en de mogelijkheid tot het verkrijgen van extra (landbouw)grond? Dan moet u deze woning echt eens komen bekijken! Download de uitgebreide verkoopbrochure. Bezoek de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met de makelaar voor het inplannen van een bezichtiging

Woonoppervlak ca. 120m2. Het perceel is ca 4000m2. De inhoud van de woning is ca. 466m3. De loods is ca. 605m2.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Vrijstaande woning
Hondstraat 35
5334 JL Velddriel
Provincie Gelderland
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Vrijstaande woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Vrijstaande woning in Velddriel kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Perceel
4090
Oppervlaktes
Woonoppervlak
120
Woonkamer
22.4
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Afmetingen
Inhoud
466
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie