Johan Frisostraat 6
5246 TH Rosmalen / € 485.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Semibungalow in Rosmalen

In een fraai, rustig en autoluw gedeelte van Hintham-Noord gelegen, goed onderhouden praktische semi-bungalow met onderhoudsvriendelijke en zonnige patiotuin. Een ruime en unieke woning voor mensen die van privacy houden!

De woning is levensloop bestendig: op de begane grond een riante slaapkamer en complete badkamer.

Highlights van deze woning:

* 2 badkamers
* 3 toiletten
* slaapkamer en badkamer op de begane grond
* plat dak vernieuwd december 2018
* cv-installatie van 2014
* brede deuren zonder dorpels op de begane grond
* de woning is goed onderhouden
* geheel voorzien van dubbele beglazing.
* zonnige groene patiotuin
* plafondhoogte ca. 2.75 op de begane grond


Inhoud: ca. 642m3, woonoppervlak: ca. 146m2, perceel: ca. 224 m2, bouwjaar 2002.

Begane grond:

In de hal bevinden zich de meterkast en garderobe. De hal biedt toegang tot de royale living. Door de grote raampartijen en schuifpui naar de zonnige patiotuin geniet u in de riante living van veel licht. De living beschikt over een praktische bergkast.

De keuken in L-opstelling staat in open verbinding met de woonkamer en is uitgerust met een keukenmeubel in hoekopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Voor extra luchtafvoer is hier een mechanische ventilatie unit aanwezig. Een lichtkoepel zorgt voor extra daglicht.

Vanuit het eetgedeelte is een portaal bereikbaar met toegang en doorgang naar de ruim bemeten slaapkamer van ca. 22m2 en een volledig betegelde badkamer met ligbad, 2e toilet en inloopdouche en een designradiator. Een lichtkoepel zorgt voor extra daglicht.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim portaal dat toegang geeft tot een royale bergruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, een praktische bergruimte met de cv-ketel (2014), de trapopgang naar de verdieping en een toilet. Het portaal biedt bovendien toegang tot de hoge inpandige garage met roldeur. Vanuit de garage is er een deur naar de eigen oprit.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie eiken houten vloer. Extra brede binnendeuren zonder dorpels zorgen voor maximale toegankelijkheid.

Eerste verdieping:

Lichte overloop met bergkast en toegang tot twee ruime slaapkamers, welke beide voorzien zijn van een speelse bloemenerker. Via één van de slaapkamers is een bergvliering te bereiken middels een vlizotrap. Bovendien bevindt zich op deze verdieping een tweede badkamer met aansluitingen voor de wasmachine.

De gedeeltelijk bestrate patiotuin is gunstig op het zuiden gesitueerd en biedt veel privacy. De patio beschikt over brede speelse borders met onderhoudsarme beplanting waarvan een gedeelte het gehele jaar groen is. De patiotuin biedt ruimte voor een riant zonnig terras. Een groot elektrisch zonnescherm biedt eventueel de nodige schaduw. De tuin is ook via een poort bereikbaar vanaf de straatzijde.

Het pand beschikt over een eigen oprit. Parkeren in de straat is kosteloos.

Ideaal gelegen in een autoluwe wijk met enkel bestemmingsverkeer, op korte afstand van winkels, sportvoorzieningen, bushaltes, station ’s-Hertogenbosch Oost en uitvalswegen naar de A2 en de A59. Gunstig gesitueerd op fietsafstand van zowel de Bossche binnenstad als het centrum van Rosmalen. In Hintham en de directe omgeving zijn winkels, scholen, natuur, vermaak, sport en andere belangrijke voorzieningen aanwezig.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Locatie Semibungalow
Johan Frisostraat 6
5246 TH Rosmalen
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Semibungalow
3+ kamers
Bungalow

Semibungalow in Rosmalen

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
642
Perceel
224
Oppervlaktes
Woonoppervlak
146
Woonkamer
25
Indeling
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie