Over Ons

VERKOOP OF VERHUUR JE HUIS MET NEXT MOVE MAKELAARS

whatsapp  073-4400266  

Stuur ons een whatsapp bericht of bezoek ons op social media.

Over Next Move Makelaars

Welkom bij Next Move Makelaars, de VBO-makelaar waarbij alles draait om transparantie en samenwerking. Op deze manier weet je altijd vooraf precies waar je aan toe bent en waar je voor betaald. VBO is een toegankelijke en transparante brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit geheel Nederland.

De lokale makelaar die jouw markt kent

Next Move Makelaars kent de lokale huizenmarkt in de regio Den Bosch. Van Waalwijk tot Oss en van Zaltbommel tot aan Meierijstad. Eigenaar Frank Reede beschikt over bijna 20 jaar ervaring in de makelaardij. Met Next Move Makelaars richt hij zich met name op de verkoop en verhuur van woningen.

Next Move full service pakket

Traditionele makelaars berekenen vaak een percentage van de verkoopprijs, waardoor je achteraf pas weet hoeveel je betaald aan een makelaar. Next Move Makelaars werkt met een vast tarief waarvoor alle verkoopwerkzaamheden uitgevoerd worden. Hierdoor weten klanten vooraf exact waar zij aan toe zijn.

Meer informatie 

Gratis je woning verkopen

Next Move Makelaars gaat zelfs nog een stap verder door woningen ook GRATIS te verkopen. In samenspraak met de verkoper wordt de woning dan aangeboden bij biedplatform VENDAS.com. Door kopers online te laten bieden op een woning wordt in veel gevallen ook een hogere verkoopprijs bedongen. Tegelijkertijd kunnen kopers zelf bepalen hoeveel ze willen betalen voor een woning. Dit is een nieuwe, moderne manier van verkopen die goed past bij de huidige markt.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie