Over Ons

VERKOOP OF VERHUUR JE HUIS MET NEXT MOVE MAKELAARS

Welkom bij Next Move Makelaars, de VBO-makelaar waarbij alles draait om transparantie en samenwerking. 

De makelaar die jouw markt kent

Next Move Makelaars kent de huizenmarkt in de regio Den Bosch zeer goed. Van Waalwijk tot Oss en van Zaltbommel tot aan Meierijstad. Wij beschikken over 20 jaar ervaring in de makelaardij en altijd op zoek naar nieuwe onderscheidende mogelijkheden en kansen.

Daarmee bedoelen we dat onze makelaars ook na kantoortijden en in het weekend bereikbaar zijn. Wij plaatsen niet zomaar woningadvertenties, maar creëren eigen content. We praten niet glad en zijn ook niet stoffig.

Online marketing, woningen verhuren, verkopen en aankopen. Dat is onze passie en ons vak. Next Move Makelaars is vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We zijn er om jou te helpen bij het realiseren van jouw (woon)wensen. We gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij op zoek naar een modern en innovatief kantoor? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!

Next Move full service pakket

Next Move Makelaars werkt met een vast tarief of een prestatie tarief waarvoor alle verkoopwerkzaamheden uitgevoerd worden. U mag kiezen wat het beste bij u past. 

Meer informatie 

Next Move Makelaars is een modern, innovatief en trendsettend makelaarskantoor. We verkopen, kopen en verhuren woningen op een uniek manier. Wij zijn er ook voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar.

Next Move Makelaars verkoopt huizen in 's-hertogenbosch en omstreken via nieuwe mediakanalen zoals Instagram, facebook en YouTube. We presenteren woningen zoals niemand anders dat doet met onze unieke woning video’s. Daarnaast geven we stylingadviezen en artist impressions.

Digitale formulieren? Check! Online bieden, natuurlijk. Facetime bezichtigingen, geen probleem. Online tekenen? Jazeker. woning-websites? Hebben we. We blijven onszelf continu vernieuwen, want we zijn een makelaarskantoor voor de woningmarkt van morgen.

Je woning verkopen voor de hoogste opbrengst

Next Move Makelaars kan gebruik maken van het biedplatform VENDAS.nl. Wanneer er meerdere kopers zijn die een bod willen uitbrengen kan dit ook online. Kopers kunnen gedurende een periode een bod uitbrengen en deze ook verhogen wanneer ze zijn overboden. Het biedproces verloopt zo heel transparant en efficient. Dit is een nieuwe, moderne manier van verkopen die goed past bij de huidige markt.

 

 

whatsapp  073-4400266  

Stuur ons een whatsapp bericht of bezoek ons op social media.

bel mij terug
Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie