Kantoor

VERKOOP OF VERHUUR JE HUIS MET NEXTMOVE MAKELAARS

whatsapp  073-4400266  

 

Welkom bij Next Move Makelaars, de VBO-makelaar waarbij alles draait om transparantie en samenwerking, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en waar u voor betaald.
 

Graag stel ik mijzelf even voor; 

Ik ben Frank Reede, oprichter van next move makelaars en sinds 2001 werkzaam in de makelaardij in 's-Hertogenbosch.  Na de verkoop van mijn vorige makelaars kantoren. Heb ik een aantal studies gevolgt en begon de makelaardij toch weer te kriebelen.  

Ik was op zoek een volgende stap, naar iets nieuws, nieuwe manieren van presenteren, een andere manier van verkopen in de makelaardij, waarin innovatie, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering centraal staan.  

Dat is next move makelaars geworden. 

Wat onderscheid next move makelaars van de andere makelaars?

Met Next Move Makelaars richt ik mij met name op de verkoop en verhuur van woningen. Daarbij maken we zeer actief gebruik van socialmedia en whatsapp. Ten aanzien van de presentatie, werken wij met experts, een woningstylist en een professionele fotograaf en zijn we buiten reguliere kantooruren goed bereikbaar. 

Traditionele makelaars berekenen vaak een percentage van de verkoopprijs. Next Move Makelaars werkt met een vast tarief, waardoor je van tevoren al exact weten waar je aan toe bent.

Next Move Makelaars gaat zelfs nog een stap verder door woningen ook GRATIS te verkopen. De woning wordt dan aangeboden bij biedplatform Vendas.com. Door kopers online te laten bieden op een woning wordt in veel gevallen een hogere verkoopprijs bedongen. Tegelijkertijd kunnen kopers zelf bepalen hoeveel ze willen betalen voor een woning. Dit is een nieuwe, moderne manier van verkopen die goed past bij de huidige markt. 

Verder ben ik aangesloten bij VBO makelaars, een brancheorganisatie welke de kwaliteit van haar makelaars controleert en garandeert, dit geeft u extra zekerheid.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe uw woning goed en gratis kunnen verkopen, neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak; het verplicht u tot niets. 

  

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie