Gratis zoek opdracht

Op zoek naar een nieuwe koop woning?

Als modern kantoor biedt Next Move Makelaars haar klanten een service aan waarbij zij vroegtijdig op de hoogte worden gebracht als een woning in de verkoop komt. Zelfs nog voordat deze op Funda wordt geplaatst. Dit zijn woningen uit ons eigen aanbod, maar ook woningen die worden aangeboden door collega makelaars. Met de nextmove zoekservice ben je ervan verzekerd dat wij je meteen tippen wanneer er een geschikte woning op de markt gaat komen. 

Je geeft  aan wat je specifieke woonvoorkeuren zijn, je ontvangt dan regelmatig een overzicht met alle nieuwe woningen die aan de opgegeven voorkeuren voldoen.

Next Move Makelaars is dé moderne makelaar voor ‘s-Hertogenbosch en omgeving, van Zaltbommel tot en met Schijndel en van Oss tot Waalwijk. Wij helpen dagelijks mensen met het kopen, huren, verkopen en verhuren van een woning. Dit doen we als aan-koop/huurmakelaar en als verkoopmakelaar, maar ook via onze zoekservice. Wilt u hierover meer weten? Registreer u dan vrijblijvend en kosteloos. 

Bij onze FAQ vind je tips en bieden wij hulp bij het nemen van de juiste stappen en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning. 

 

 

 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie