Kouvenderstraat 149
6431 HD Hoensbroek / € 1.225.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in Hoensbroek kopen

Namens onze opdrachtgever bieden wij te koop aan: Kouvenderstraat 149 tm 155 te Hoensbroek.

Het object betreft een kleinschalig complex, wat geheel eigendom is. Het pand beschikt over 5 kleinschalige individuele bedrijfsruimten (m.n. Opslagloodsen, opslag/werkplaats/hobbyruimten, en een garagebox, 1 winkel en 4 appartementen.
Kenmerken:
Kadastraal bekend gemeente Hoensbroek, sectie D, nummer 1449;

Perceel oppervlakte van 922 m²; gelegen op eigen grond.
Cv-ketels en alle andere voorzieningen zijn allemaal eigendom
10 verhuurde (zelfstandige) eenheden: Alles is volledig verhuurd aan aantoonbare huurders met goed betaalgedrag
De totale kale jaarhuur bedraagt € 68.122,-
Gelegen in Hoensbroek centrum nette buurt, op loopafstand van het kern winkelcentrum, zowel met de auto als met o.v. goed bereikbaar. (Bushalte op 31 m, school 153m, treinstation 2.363m, politiebureau 165 m, supermarkt en kern winkelcentrum 244m, snelwegoprit 2.948 m)
Pand verkeerd in goede/nette staat van onderhoud en voldoet aan alle vereisten.
3 appartementen beschikken over energielabel B, 1 appartement heeft label C
Er is een keuringsrapport door een onafhankelijke partij opgesteld. In dat rapport staat welke gebreken er zijn (is minimaal) en wat de kosten zijn om die op te lossen en wat te verwachten kosten op termijn zijn.

Waarschijnlijk kunnen de bedrijfsruimten getransformeerd worden naar wonen. Recent is een winkel getransformeerd (vergund) naar een appartement.

Bij serieuze interesse en wanneer u aan onze criteria voldoet krijgt u toegang tot de omgeving waarin u het keuringsrapport, de plattegronden, bijzonderheden per object, de energielabels en de huren per object kunt raadplegen. Tevens kunt u daar een bod doen en informatie opvragen etc.

Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend kan geschieden na contact met ons kantoor. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het verkooptraject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurders te voorkomen. De huidige eigenaar is ruim 20 jaar eigenaar van dit object en heeft met alle huurders prettig contact en wenst dit zo te houden. Allemaal goede huurders die (aantoonbaar) op tijd betalen en keurig met het gehuurde omgaan. Alles is volledig verhuurd.

Bij oprechte interesse en wanneer u aan onze criteria voldoet krijgt u toegang tot de dealingroom waarin u het keuringsrapport, de plattegronden, bijzonderheden per object, de energielabels kunt raadplegen, de huren per object. Tevens kunt u daar een bod doen en informatie opvragen etc.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend kan geschieden na contact met de makelaar. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het verkooptraject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurders te voorkomen. De huidige eigenaar is ruim 20 jaar eigenaar van dit object en heeft met alle huurders prettig contact en wenst dit zo te houden.
Locatie Appartement
Kouvenderstraat 149
6431 HD Hoensbroek
Provincie Limburg
Afmetingen
250+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
11-kamers
Bovenwoning

Appartement in Hoensbroek kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
1000
Perceel
922
Oppervlaktes
Woonoppervlak
454
Indeling
Aantal slaapkamers
12
Kamers
16
Verdiepingen
1
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie