Leeghwaterlaan 89
5223 DS 's-Hertogenbosch / € 590.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in 's-Hertogenbosch kopen

Stijlvol drie kamer appartement gelegen op de zesde verdieping met een riant dakterras met veel privacy. Eigen parkeerplaats en berging.
Eenmaal binnen in de woning komen er vrijwel direct tal van ideeën in je op over hoe jij de ruimte in zou richten. Dit appartement is uitgerust met een ruime woonkamer, een nette keuken en twee goede slaapkamers waardoor je beschikt over meer dan voldoende wooncomfort.

Het Paleiskwartier bevindt zich aan de rand van de bourgondische binnenstad en nabij het Centraal Station. Ook uitvalswegen en de prachtige natuurgebieden zoals De Gement, De Moerputten en het Bossche Broek zijn op korte afstand gelegen. Het Paleiskwartier onderscheidt zich door kenmerkende architectuur en tal van voorzieningen binnen handbereik zoals: diverse winkels, restaurants, een supermarkt en een bioscoop. Kortom een gewilde plek om te wonen, voor jong en oud!

Kenmerken: Woonoppervlakte: ca. 128m² Inhoud : ca. 399m³ Buitenruimte: ca. 18m² Berging: ca. 7m².
onlinebrochure: leeghwaterlaan89.nl

Algemene informatie
De grote raampartijen en ligging op de zesde verdieping zorgen voor een erg gunstige lichtinval. Het appartementencomplex “La Cour”beschikt over een fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin.
Gezamenlijke entree voorzien van postbussen, bellentableau en een videofoon-installatie. De centrale entree biedt toegang tot het trappenhuis, de liften, de parkeergarage en de bergingen.

Appartement
Entreehal met toiletruimte en technische ruimte, de slaapvertrekken en de badkamer. Twee ruime slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Een aparte ruimte voor de aansluitingen wasmachine en droger en opstelling van de cv.

De lichte living met zitgedeelte en apart eetgedeelte is zeer ruim (ca. 60m2) en heeft meerdere grote ramen. Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer. Open keuken met granieten werkblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een oven/magnetron. Vanuit de leefkeuken heeft u direct toegang naar het royale dakterras.

ALGEMEEN
De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Appartement
Leeghwaterlaan 89
5223 DS 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
2+ kamers
Penthouse
Balkon

Appartement in 's-Hertogenbosch kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
399
Oppervlaktes
Woonoppervlak
128
Externe bergruimte
7
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
1
Kamers
3
Verdiepingen
1
Financieel
Servicekosten
271.27
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie