Maassingel 372
5215 GM 's-Hertogenbosch / € 190.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in 's-Hertogenbosch

Betaalbaar wonen op een goede locatie, want je kunt op je fiets de stad in en lopend je boodschappen doen. Dit 3-kamerappartement is het perfecte appartement voor jou! Dit is een bieden vanaf prijs: het appartement is instapklaar en vanaf euro 190.000 euro mag je een bod doen.

Indeling: Het is een slim ingedeeld appartement, met een fijne woonkamer, 2 slaapkamers, een prima keuken en een mooie, moderne badkamer.
Via de hal heb je de toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement (muv de badkamer en keuken) is voorzien van een mooie laminaatvloer en moderne kleuren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Aan de achterzijde ligt de keuken. De keuken is voorzien van een tegelvloer en een gaskookplaat, een oven en een koelkast. De grote slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een inloop badkamer. De badkamer is mooi afgewerkt met neutrale kleuren met ligbad en een wastafel. Heel slim is er vanuit de centrale gang een apart toilet en een aparte ruimte voor wasachine en droger gemaakt.

Beneden is er een berging, waar je o.a. je fiets kwijt kunt.

Ligging: De Maassingel heeft een leuke ligging langs rivier de Aa in de woonwijk Oost. Om de hoek vinden we winkelcentrum Het Rivierenplein en ook het gezellige centrum van s-Hertogenbosch is binnen enkele fietsminuten te bereiken. Voor een wandeling of lekker verfrissende duik vindt je recreatieplas De Oosterplas op steenworp afstand. Voor de deur vinden we ruim voldoende parkeergelegenheid voor je auto. Bijzonderheden: - VvE bijdrage is € 212 per maand; - Voorschot stookkosten €60; Huur geiser €27 - Aanvaarding; per direct - je kunt er namelijk ook zo in - het appartement is helemaal af - Vrij parkeren.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Appartement
Maassingel 372
5215 GM 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
2+ kamers
Galerijflat

Appartement in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
77
Woonkamer
29.43
Indeling
Aantal slaapkamers
2
Kamers
3
Verdiepingen
1
Afmetingen
Inhoud
245
Financieel
Water
9
Servicekosten
212
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie