Neerstraat 14
5215 AK 's-Hertogenbosch / € 310.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in 's-Hertogenbosch kopen

Starters opgelet! Deze uitgebouwde woning met mooie keuken en 3 slaapkamers is uitermate geschikt voor een (jong) gezin. De woning is in een rustige straat gelegen waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt. Dichtbij is er recreatiegebied Oosterplas en de gezellige Bossche binnenstad op fietsafstand. Wat wil men nog meer! Winkelcentrum Rivierenplein is om de hoek, daar kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen zoals vers brood en zelfs een Hollands nieuwe. De Oosterplas heeft u het hele jaar plezier van, er zijn diverse sportverenigingen, in de zomer een heerlijke verfrissende duik in het water en in de winter misschien een baantje op het ijs. Maar ook een heerlijke wandeling rond de plas is een aanrader. De stad 's-Hertogenbosch heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, uitgaan en gezellig shoppen voor elk wat wils. Vanuit de Aawijk zit u binnen een minuutje op de uitvalswegen A2 en de N297.

Kenmerken: Woonoppervlak ca. 106m2 | inhoud ca. 365m3 | Perceel ca. 155m2

Binnen gekomen in de hal treft u aan de rechterzijde de toiletruimte, kelderkast/opbergkast en de trap naar de 1e verdieping aan de rechterzijde. Wanneer u door de hal naar binnen gaat, komt u in de open leefkeuken met aansluitend de woonkamer. De zithoek is aan de voorzijde geplaatst, hierdoor heeft u vanaf de bank zicht op straat en vooral ook veel daglicht. Vanaf de eethoek aan de achterzijde kijkt u de tuin in. Deze is toegankelijk via de openslaande tuindeuren. Door de uitbouw ontstaat veel ruimte in de open keuken en de woonkamer.

De keuken is in een rechte opstelling geplaatst. U kunt gebruikmaken van de volgende keukenapparatuur: 5 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser.

De meeste ruime slaapkamers van de twee is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een ruime inbouwkast. Er is een apart toilet met de wasruimte, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping bereikbaar. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat vloer.

De geheel betegelde badkamer heeft een ruime inloop douche, ligbad en aparte wastafel en meubel.
Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier treft u eerst de voorzolder en aansluitend een uiterst royale slaapkamer aan van ca. 16m2. Door de dakkapel is er veel lichtinval. Achter de knieschotten is opbergruimte en de kamer en voorzolder hebben een vliering/bergzolder.

De tuin is bestraat en biedt als het ware een groot terras. Qua tuinonderhoud is het u gemakkelijk gemaakt en heeft een gunstige ligging op het zuid-westen waardoor er in de middag en avond altijd zon in de tuin is. De stenen berging achter in de tuin geeft u de mogelijkheid om uw tuin kussens en andere materialen of spullen op te bergen. Naast de berging is een overkapping gemaakt om de motor en fietsen te stallen.

Bijzonderheden - uitgebouwde starters woning - definitief energielabel is aangevraagd - nabij Oosterplas - 10 minuten van het centrum van 's-Hertogenbosch

BIEDEN?
Via biedingsplatform vendas.nl kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Bij je bod kun je een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de bieding zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden
Locatie Tussen woning
Neerstraat 14
5215 AK 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in 's-Hertogenbosch kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
365
Perceel
155
Oppervlaktes
Woonoppervlak
106
Externe bergruimte
7
Beschikbaarheid
Aanvaardingsdatum
07-09-2021
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie