Orthenstraat 47
5211 SV 's-Hertogenbosch / € 235.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in 's-Hertogenbosch

APPARTEMENT TE KOOP IN VERHUURDE STAAT!

Dit heerlijke drie kamer appartement bevindt zich op een hele fijne locatie, midden in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch in een van de rustigste stukjes die het centrum rijk is en heeft alles in zich om heel fijn te wonen. Blikvangers zijn de zonnige woonkamer, frisse en moderne badkamer en toiletruimte en de 2 slaapkamers die het appartement compleet maken.

Natuurlijk goed geïsoleerd en onderhouden. Dit alles in combinatie met de balkons aan de voor- en achterzijde zorgt er voor dat er weinig te wensen overblijft.

In het complex is een beveiligde entree en trappenhuis en op de begane grond aan de achterzijde heeft u de beschikking over een eigen berging. Parkeren middels een bewonersvergunning binnenstad. Via het bordes op de eerste verdieping heeft men toegang tot het appartement.

Globale indeling:
BEGANE GROND CENTRALE ENTREEHAL
U komt het gebouw binnen in een afgesloten, centrale entreehal die toegankelijk is vanaf de voorzijde van het appartementencomplex. Hier bevinden zich een bel tableau met videofoon, de brievenbussen, de centrale meterkasten en de trapopgang.

EIGEN BERGING
Tevens treft u op de begane grond een eigen vrijstaande, af te sluiten berging waar u o.a. uw fiets(en) kunt plaatsen.

ENTREE / HAL
U bent welkom in de entreehal met eigen meterkast, garderobe en toegang tot alle vertrekken van het appartement, zoals de lichte woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte en de binnenberging.

EERSTE VERDIEPING

WOONKAMER
De living (woonkamer/keuken) beschikt over een mooie raampartij, waardoor u niet alleen een mooi uitzicht heeft, maar ook lekker veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het kleinste balkon aan de voorzijde met uitzicht over de straat. Op de vloer van de woonkamer ligt een mooie laminaatvloer.

KEUKEN
De open keuken beschikt over veel opbergruimte en diverse apparatuur, zoals een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak.

SLAAPKAMERS
Beide slaapkamers zijn ruim en voorzien van een grote raampartij, waarvan de grootste slaapkamer grenst aan het balkon. Deze kamer is ruim en licht van opzet en heeft een grote schuifkastenwand. De andere slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen.

BADKAMER
De royale, lichte badkamer is betegeld en voorzien van met douche een grote wastafel.

TOILETRUIMTE
De separate toiletruimte is eveneens in dezelfde stijl als de badkamer betegeld en heeft een vrijhangend closet en een fonteintje.

BINNENBERGING
Naast bergruimte vindt u hier de opstelling van de boiler en de aansluitingen voor uw wasapparatuur.
Op de bovenste verdieping van het complex is een separate CV-ruimte waar de CV-combi-ketel () is geplaatst.

Op loopafstand van het gezellige en bourgondische stadshart en zijn vele voorzieningen in de nabije omgeving zoals; NS-station, bioscoop, watertaxi, restaurants, diverse soorten onderwijs van basisschool tot middelbaar- en vervolgonderwijs, openbaar natuurgebied, vaarroutes en de diverse uitvalswegen. Ligging en bereikbaarheid Vanuit de Orthenstraat loopt u binnen 2 minuten via de Hooge Steenweg naar de Markt! Het centrum van ‘s-Hertogenbosch omvat naast een zeer gevarieerd winkelaanbod vele restaurantjes en cafeetjes. Kortom, u woont heerlijk centraal ín het gezellige centrum met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik! De uitvalswegen richting o.a. Utrecht/Amsterdam en Eindhoven zijn eenvoudig te bereiken en ook het NS-station is op loopafstand gelegen.

ALGEMEEN
De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Appartement
Orthenstraat 47
5211 SV 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
50+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
3+ kamers
Portiekflat
Balkon

Appartement in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
196
Oppervlaktes
Woonoppervlak
64
Externe bergruimte
4
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
1
Financieel
Servicekosten
128
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie