Parkweg
5282 SM Boxtel / € 1.995,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Vrijstaande woning in Boxtel huren

Vanaf 1 januari 2021 voor 2 jaar te huur: karakteristiek huis uit 1880 vol ruimte (585 m3/ 170 m2), sfeer en warmte. Met zwembad, diverse (overkapte) terrassen en grote opslag/klusruimte of atelier (perceel 755m2).

Het huis ligt in het groen, rustig én centraal. Tegenover een bos, een park en sportvelden én het busstation. Op 1 minuut afstand van de supermarkt, 5 minuten fietsen naar het station en centrum Boxtel, 15 minuten treinen naar hartje Eindhoven en Den Bosch.
Het huis heeft een werk/praktijkruimte voor wie wonen en werken wil combineren. Er zijn een oplaadpunt voor elektrische auto’s, 5 eigen parkeerplaatsen en een groot parkeerterrein schuin aan de overkant.

heeft op de begane grond een grote hal met toilet, ruime voorkamer, eet- en woonkamer, keuken, bijkeuken, originele opkamer en kelder. De voorkamer wordt door ons overdag gebruikt als kantoor en workshopruimte. ‘S avonds is het er fijn vertoeven voor de houtkachel. Ook de eet- en woonkamer heeft een houtkachel. Verder zijn er vloerverwarming onder de plavuizen vloeren en nostalgische radiatoren.
Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en twee inbouwkasten
Zonnecellen zorgen voor elektriciteit. Aansluitend aan de keuken is een terras met glazen overkapping voor een grote tuintafel.

Opkamer
In het huis begeeft zich nog een ouderwetse opkamer. Eronder ligt een kelder. De opkamer en de kelder zijn bereikbaar via de keuken. De opkamer is multifunctioneel. Er bevinden zich twee voorraadkasten waaronder een met cv ketel (Nefit 2015).
Er staat in de opkamer een grote boekenkast, een vrieskast en combimagnetron staan en gebruiken de kamer als berghok. Je zou er ook een werk- of leeskamer van kunnen maken.

Keuken
De keuken is voorzien van een 5 -pits Boretti gasfornuis en een elektrische oven en een Siemens grote koelkast. Vanuit de keuken heb je een fijn uitzicht over de tuin. In de zomer zetten we vaak de ramen open. In de keuken is een trapje naar de nostalgische opkamer en de eronder gelegen droge kelder. In de keuken is ook de buitendeur naar het overkapte terras.

Woon- en eetkamer
De keuken heeft een open verbinding met de woon- en eetkamer. Vanuit de woonkamer heb je veel contact met de groene en bloemrijke tuin. Er zijn een houtkachel en vloerverwarming.

Voorkamer
De voorkamer hebben wij in gebruik als kantoor en workshopruimte. Een heerlijke en inspirerende werkruimte met uitzicht op het bos. De voorkamer grenst aan de ruime hal met toilet en voordeur. De hal kan als wachtruimte dienen. ’s Avonds zijn we hier graag als de houtkachel aan is. De kamer is multifunctioneel: kantoor, praktijk, speelkamer, eetkamer, extra slaapkamer. De voorkamer grenst aan de andere kant aan de keuken.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en 2 inbouwkasten.
Slaapkamer 1: Een slaapkamer waarin met gemak een bed, groot bureau en dubbele klerenkast past. Er zijn 2 ramen: een dakraam (met verduisteringsgordijn) en een klein raam. Een fijne ruimte om te studeren, te slapen en te chillen. Tegenover de badkamer.

Slaapkamer 2: Een knusse en lichte kamer. Ook heel geschikt als baby- of kinderkamer. Dakraam met verduisteringsgordijn. De masterbedroom is om de hoek.

Masterbedroom
Ruime, lichte kamer met 3 dakramen en een raam met uitzicht op het park. Deze kamer heeft over de hele rechterzijde op maat gemaakte inbouwhangkasten en aan de linkerzijden een grote legkast. Volop ruimte voor wie veel kleding heeft.

Badkamer
Ruime badkamer met tweepersoonsligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en inbouwkasten. Vanuit de badkamer heb je uitzicht op de vijver in het park.

Werkruimte/atelier
Achter in de tuin is verder een grote geïsoleerde schuur (45m2) met twee dubbele openslaande deuren en zonnecellen op het dak aan de achter- en zijkant. In overleg als klusruimte of atelier gebruiken.

Desgewenst tegen een meerprijs (€ 300 per maand) ook gemeubileerd te huur.

Het buitenleven seizoen verlengen wij door infraroodverwarming en een houtkachel. In de bloemrijke tuin is een 2e overkapping voor bijvoorbeeld een loungeset en zijn diverse terrassen. Er is er altijd wel een in de zon. Tevens is er een moestuin. Een fijn huis voor wie sfeer, warmte en nostalgie kan waarderen en thuis wil genieten van het leven.
Locatie Vrijstaande woning
Parkweg
5282 SM Boxtel
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
150+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Vrijstaande woning
4+ kamers
Woonboerderij

Vrijstaande woning in Boxtel huren?

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
170
Woonkamer
30
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Kamers
5
Verdiepingen
2
Afmetingen
Inhoud
585
Financieel
Huurprijs
1995
Beschikbaarheid
Beschikbaar vanaf
01-01-2021
Aanvaardingsdatum
01-01-2021
Afmetingen
Perceel
700
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie