Prinses Beatrixlaan
4001 AG Tiel / € 5.500,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in Tiel huren

In Tiel treft u deze kantoor/woonhuis welke uitermate geschikt is voor werken en wonen te gebruiken is. Het pand wordt gekenmerkt door een prachtige gevel, royale 19e eeuwse raampartijen, hoge plafonds en goed materiaalgebruik.

De ruimte is op het moment ingericht voor kamerverhuur en voldoet aan alle vereisten hiervoor. (officieel 10 kamers toegestaan)

Deze kantoorvilla is ook uitstekend geschikt voor kantoor met een publiekgerichte functie, zoals een assurantiekantoor, notariskantoor, detacherings- of uitzendbureau of advieskantoor.

Indeling:
Begane grond: entree/ vestibule, centrale hal en wachtruimte, meterkast, aansluitende centrale gang en toegang via dubbele deuren tot drie met elkaar verbonden kantoorruimten. Deze ruimten zijn via schuifdeuren af te sluiten. Dubbel toilet met voorportaal. Achter de woning/ kantoorruimte is een binnenplaats gesitueerd met eigen berging. Er is geen sprake van een echte achtertuin.

Via de centrale gang zijn de drie kamers ook afzonderlijk bereikbaar, evenals de keuken, twee toiletten met voorportaal, bergruimte en serverruimte. Via binnenplaats aan de achterzijde zijn berging en stookruimte bereikbaar. De binnenplaats is bereikbaar via de centrale gang en via eigen achterom.

Eerste etage: via bordestrap bereikbare centrale gang/overloop, toegang tot drie kamers aan de voorzijde, twee afzonderlijke kamers aan de achterzijde, ruime keuken en toiletruimte. Aan de achterzijde is een groot dakterras aanwezig.

Tweede etage: via trap bereikbare zolderetage met 6 (slaap)kamers, badkamer met toilet, douche en urinoir. Nette en goed bruikbare verdieping.

Algemeen:
* Statige kantoorvilla op representatieve locatie;
* Dagelijkse voorzieningen op loopafstand;
* achterplaats met berging en achterom;
* 322 m² woonoppervlakte.
* Inhoud 1316 m³
* Perceelsomvang: 219m2
* Aanvaarding in overleg.
Locatie Tussen woning
Prinses Beatrixlaan
4001 AG Tiel
Provincie Gelderland
Afmetingen
250+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
Herenhuis

Tussen woning in Tiel huren?

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
322
Indeling
Kamers
2
Verdiepingen
1
Afmetingen
Inhoud
1300
Financieel
Huurprijs
5500
Afmetingen
Perceel
219
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie