Scheldestraat 12
5215 HC 's-Hertogenbosch / € 260.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Hoekwoning in 's-Hertogenbosch

Deze hoekwoning biedt veel mogelijkheden, heeft een prettige tuin, en een eigen oprit c.q. parkeergelegenheid aan de achterzijde.

En dat alles in een rustige straat van de gewilde woonwijk AA wijk, vlakbij voorzieningen als scholen, gezondheidscentrum, kinderopvang, sportclubs, winkelcentrum, uitvalswegen naar - A2, en wandelmogelijkheden. En dan bent u ook nog eens binnen 10 fiets minuten in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch…

Bouwjaar: 1965 woonoppervlak: ca. 85m2 perceel: ca. 127m2 inhoud: ca. 275m3 CV Ketel is van 2019
- Woning dient gemoderniseerd te worden
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas

Indeling
Begane grond
Je komt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je de woonkamer binnen. Dankzij de grote raampartij aan de voorzijde en de aan achterzijde profiteer je van een aangename lichtinval in de woonkamer.

Verder vind je er voldoende ruimte voor het creëren van een comfortabele zithoek en het plaatsen van een eettafel grenzend aan de half open keuken.

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn alle drie netjes en voorzien van inbouwkasten.

De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad. Tevens is hier de wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar met de opstelling van de cv.

Tuin
Vanuit de woonkamer stap je zo de tuin in. Deze is gelegen op het noorden, wat betekent dat je overdag achter in de tuin in het zonnetje kan zitten. Aan de achterzijde de garage met oprit. De tuin is deels bestraat en deels grind. De tuin is ook via de eigen achterom bereikbaar.

Locatie
De fijne woonwijk ‘Aawijk’ is gelegen ten oosten van ’s-Hertogenbosch. De wijk kenmerkt zich door de zeer centrale ligging nabij het bruisende stadscentrum en de uitvalswegen naar de A2 en A59. De woning bevindt zich op loopafstand van het natuur- en recreatiegebied de ‘Oosterplas’. Hier bevinden zich voorzieningen als een strand, watersport, tennis en hockey. In de directe nabijheid bevinden zich onder meer basisscholen, een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Ook het winkelplein ‘Het Rivierenplein’ waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand gelegen.


ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Hoekwoning
Scheldestraat 12
5215 HC 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Hoekwoning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Hoekwoning in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
375
Perceel
127
Oppervlaktes
Woonoppervlak
85
Woonkamer
18.13
Externe bergruimte
11
Keuken
16.45
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Parkeerplaatsen
1
Kamers
5
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie