Slangenburg 14
5655 EZ Eindhoven / € 265.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in Eindhoven kopen

DEZE ROYALE TUSSENWONING IS GELEGEN IN DE PRETTIGE WOONWIJK ‘HANEVOET’, IDEAAL VOOR STARTERS, MEDEWERKERS VAN ASML, DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM. DEZE WONING IS GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJ VAN WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’, SCHOLEN EN GOEDE AANSLUITINGEN OP UITVALSWEGEN RICHTING HET CENTRUM, DE SNELWEG A2 / A67, RANDWEG N2 EN DE GEMEENTE VELDHOVEN.

Beautifully situated in the ‘HANEVOET" shopping centre" WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’ district but also good access to the road network around Eindhoven (ring road A2/A67).DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM. Are you coming to watch?

note: this is "a bidding of" price
the house cannot be bought for investments of renting. The buyer has to live there theirselves

Ground floor:
Hall with laminate flooring, the toilet,

LIVING ROOM
Spacious living room (approx. 29 m2) with laminate flooring and access to the garden

KITCHEN
Kitchen in with gas burner, sink, and dishwasher and plenty of cupboard space.

FIRST FLOOR
BATHROOM Fully tiled bathroom with a bath, toilet, sink, radiator
BEDROOM Spacious bedroom (approx. 8m2) with laminate flooring,
BEDROOM Spacious bedroom (approx. 14m2) with laminate flooring,
BEDROOM Spacious bedroom (approx. 9 m2) with laminate flooring,

SECOND FLOOR
Heating system, 4th bedroom (approx. 14 m2) with heating

GARDEN
Low maintanance garden with storage room


ALGEMENE INFORMATIE:
Verplichte opname van commercieel beding, verbod op (kamergewijze)verhuur in koopakte NOT ALLOWED TO RENT
---LET OP: DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!----

Kenmerken: Perceel oppervlakte ca. 150 m² Woonoppervlakte ca. 124 m² Externe bergruimte ca. 8 m² Inhoud ca. 447 m3.

BEGANE GROND:
Overdekte entree. Hal, met betonvloer, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Meterkast, voorzien van 7 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar. Toilet, deels betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir en een fonteintje.

Doorzonwoonkamer (ca. 29m2) met betonvloer, spachtelputz wanden en met spuitwerk plafond. De woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. Keuken, geheel betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad en rvs spoelbak, afzuigkap, een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser en een eetbar. Vanuit de keuken is het portaal bereikbaar. Portaal, met tegelvloer, metselwerk wanden en hardboard plafond. Vanuit het portaal is de achtertuin bereikbaar.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels vaste trap, met vloerbedekking, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 1(ca. 7m2) gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2, (ca.14m2)gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 (ca.9m2) gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond. Badkamer, geheel betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een vaste wastafel, ligbad met thermostaatkraan, closet met laaghangend reservoir en aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, spachtelputz wanden en dakplaten plafond. Stookruimte, hier bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel. Zolderberging. Slaapkamer 4 (ca.14m2) met betonvloer, behangen wanden en dakplaten plafond. Voorzien van een vaste wastafel en een dakraam.

TUIN:
Aangelegde voortuin. Achtertuin, geheel bestraat en voorzien van houten schuttingen en een houten poort. Stenen berging, met betonvloer, metselwerk wanden en dakplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.ALGEMEEN
De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Tussen woning
Slangenburg 14
5655 EZ Eindhoven
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in Eindhoven kopen?

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
124
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Kamers
5
Verdiepingen
3
Afmetingen
Inhoud
447
Perceel
150
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie