Tolstraat 8
5301 AX Zaltbommel / € 167.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Appartement in Zaltbommel

Zoekt u een appartement in het centrum van Zaltbommel ​dat​ u (op termijn) kunt ​omtoveren naar uw eigen droomwoning? Dan is de Tolstraat 8 iets voor u.

Het is een pand met potentieel; als u dat kunt zien, begrijpt u wat wij bedoelen en wat de perspectieven zijn voor die prijs. Een appartement in nieuwstaat en met deze oppervlakte, kost in het centrum minimaal € 195.000 - €205.000, afhankelijk van de indeling en het onderhoud. En dan moet u geluk hebben dat die indeling uw smaak is. Dat is meestal niet zo. Al met al zullen de uiteindelijke kosten voor uw toekomstig “thuis” stukken hoger uitvallen dan de aankoopprijs.

Het appartement is gelegen in een rustige straat met een eigen entree en buitenruimte, en toch in het hartje van Zaltbommel met de levendige markt, terrasjes en winkels om de hoek.In de straat is voldoende parkeergelegenheid met een parkeervergunning, maar op loopafstand is ook een groot gratis parkeerterrein te vinden.
Het pand is gelegen nabij de Waalkade​, vlakbij alle voorzieningen, uitvalswegen naar de A2 en dan bent u ook nog eens binnen 15 autominuten of trein van ’s-Hertogenbosch.De gezellige binnenstad van “Bommel” voorziet in een diversiteit aan winkels zoals een Hema, Blokker en allerhande bijzondere winkeltjes. De stadswallen met het stadspark liggen om de hoek en de Waal met zijn uiterwaarden en mooie strandjes om uit te waaien, pootje te baden of fijn te wandelen ligt op loopafstand.

Eigen meterkast met tussenmeters
De VVE is nog in oprichting
Balkon aan de achterzijde is ca. 1.20 breed
Woonoppervlak is ca. 51m2
Inhoud is ca. 221m3

BIEDEN?
Via deze link kom je op het biedingsplatform VENDAS, hier kun je een account aanmaken en kun je een bod uitbrengen op de woning. Wanneer er 15 minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt gedaan, wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.
Je kunt meteen de voorbehouden opgeven zoals voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring.
Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.

Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zal de desbetreffende persoon worden geïnformeerd en kan de koop definitief worden gemaakt. De verkoper kan ook besluiten om de woning niet te verkopen/gunnen.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Appartement
Tolstraat 8
5301 AX Zaltbommel
Provincie Gelderland
Afmetingen
50+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Appartement
1 kamer
Bovenwoning

Appartement in Zaltbommel

Dit zijn de kenmerken

Indeling
Aantal slaapkamers
1
Kamers
2
Verdiepingen
1
Afmetingen
Inhoud
221
Oppervlaktes
Woonoppervlak
51
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie