Tweede Haren 61
5233 BD 's-Hertogenbosch / € 269.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Eindwoning in 's-Hertogenbosch kopen

Praktisch ingedeelde hoekwoning, met 4 ruime kamers waarvan 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een diepe tuin!

Beschrijving:
Riante, lichte hoekwoning; 3 ruime slaapkamers en een tuin met achterom. Deze woning is gelegen in de wijk de Haren. De wijk is ruim opgezet, in het bezit van veel groen en centraalgelegen nabij het gezellige Bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch. De wijk heeft een goede ontsluiting naar de snelwegen A2 en A59. Voor de dagelijkse voorzieningen kun je terecht bij winkelcentrum Maaspoort en winkelcentrum Rompertpassage. Daarnaast is de woning gelegen in een rustig opgezette woonstraat.

Begane grond:
Hal met meterkast, garderobekast en toilet. De toiletruimte (2018) is in een frisse kleurstelling afgewerkt met vrij hangend closet, fonteintje en een raam.
De moderne open keuken is geplaatst aan de achterzijde van de woning. Deze ruime en moderne keuken is en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser (nieuw in 2020) en inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

Het zit gedeelte is aan de achterzijde (tuinzijde) gelegen. De woonkamer is uitgevoerd met een fraaie brede laminaat vloer, is tuingericht en via een deur bereikt u hier de ruime tuin. De wanden en het plafond zijn afgewerkt in een hedendaagse kleurstelling. In 2019 is aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm geplaatst.

De woning heeft een voor- en ruime achtertuin, gelegen op het noordwesten. Er is dus zon in de achtertuin op het einde van de dag! De tuin beschikt over een stenen berging.

Eerste etage:
Een open trap naar de overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de opstelling van de CV ketel (van 2020) en de badkamer. Daarnaast biedt de overloop toegang tot een inpandige bergruimte met aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is in 2018 volledig gemoderniseerd en voorzien van een brede wastafel met lades, spiegel, vrijhangend closet en een inloopdouche. Voorts bevindt zich in de badkamer een designradiator.

Tweede etage:
Via een vaste trap is de tweede etage te bereiken. Hier is nog een ruime 3e slaapkamer eveneens voorzien van dubbel glas.

Tuin
Deze woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten dus einde van de dag zon! Achter in de tuin bevindt zich nog een stenen berging. De tuin is volledig gebruiksvriendelijk aangelegd en er is een grote vrijstaande berging aanwezig. De berging is voorzien van elektra en een tegelvloer.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op een hoek met royale tuin, vrijstaande berging en achterom
- De gehele begane grond (hal, woonkamer en keuken) is voorzien van een fraaie laminaat vloer
- Lichte keuken met inbouwapparatuur
- Moderne en complete badkamer van 2020
- Buiten schilderwerk/onderhoud is up to date (2017)
- Dak berging vernieuwd (2018)
- elektrische zonnescherm/uitvalscherm over de hele breedte van het huis (2019)

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Eindwoning
Tweede Haren 61
5233 BD 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Eindwoning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Eindwoning in 's-Hertogenbosch kopen?

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonkamer
23
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
3
Afmetingen
Inhoud
358
Financieel
Water
100
Gas
77
Beschikbaarheid
Aanvaardingsdatum
01-07-2021
Afmetingen
Perceel
132
Oppervlaktes
Woonoppervlak
104
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie