Velderwoude 21
5221 PA 's-Hertogenbosch / € 425.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Velderwoude 21 is prachtig gelegen, keurige en zeer royale tussenwoning met luxe keuken, twee badkamers, vier ruime slaapkamers en twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Daarnaast heeft het twee (dak)terrassen, een grote berging, een zonnige tuin en een meer dan uitstekende ligging aan een pleintje met mooie bomen en volop (speel)ruimte. Meerdere (slaap)kamers zijn uitstekend te benutten als werkruimte.

Inhoud ca. 524m3 woonoppervlak ca. 155 m2 bouwjaar 2001

De woning biedt zeer veel woonruimte en ligt enerzijds op de ochtendzon, anderzijds (aan de pleinzijde) op de middag- en avondzon zodat men tot ’s avonds laat in de tuin (of op het dakterras) van de zon kan genieten.

Bijzonderheden:
- 2 badkamers;
- 2 dakterrassen
- Zonnige tuin;
- Collectieve opstalverzekering via de VVE;
- Grote berging in de kelder
- Twee parkeerplaatsen in parkeergarage
- online brochure: velderwoude21.nl

Begane Grond:
In de ruime tuin gelegen op het westen heb je vanaf vroeg in de middag tot laat in de avond zon. In de entree is er toegang tot de ruime voorraadkamer onder de trap met aansluitingen voor de wasmachine, droger en en veel bergruimte. Aan de tuinzijde ligt de eerste werkkamer, tuinkamer of slaapkamer van 9,5m² met een eventuele aparte toegang voor praktijk of bedrijf aan huis. Aan de achterzijde ligt de grote ouderslaapkamer (ca.22m²) met drie Franse balkondeuren. Tussen de twee slaapkamers ligt de eerste badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel.

Eerste etage:
De trap leidt naar de eerste etage met de ruime woonkeuken aan de voorzijde en een aparte zitkamer aan de achterzijde met toegang naar het terras.
De royale, woonkeuken heeft twee keukenmeubelen, twee Franse balkondeuren met hoge ramen met fraai uitzicht over het plein.

Tweede etage
Aan de voorzijde van de woning ligt de vierde (slaap)kamer van 14 m² met een schuifpui naar het brede dakterras van 8 m² gelegen op het westen. Deze kamer is nu in gebruik als een werkkamer met optimale lichtinval, maar is met het plaatsen van een wand en een deur eenvoudig om te zetten in een grote slaapkamer. De derde slaapkamer van 12m² ligt aan de buiten/achterzijde. Via deze kamer is ook de c.v.- annex bergruimte bereikbaar. De tweede badkamer ligt tussen de slaapkamers met een douche, wandcloset en wastafel.

In de parkeerkelder beschikt u over twee vaste parkeerplaatsen en een grote berging met elektra van 13,5 m²

De Omgeving:
Haverleij is een bijzondere locatie omdat het een woonwijk is die bestaat uit grote kastelen met meerdere woningen te midden van groen, water en een golfbaan. De woonwijk ligt op minder dan een kwartiertje rijden van de binnenstad van het bourgondische 's-Hertogenbosch.
Er is een basisschool en een kinderdagverblijf. Op fietsafstand in de kern van Engelen is een supermarkt. Winkelcentrum Helftheuvelpassage ligt op iets meer dan vijf minuten rijden. In de directe omgeving kan volop gesport en gerecreëerd worden. Het Engelermeer, het tennispark, de voetbalvelden, de golfbaan en het gebied rondom de Maas zijn nabij gelegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Locatie Tussen woning
Velderwoude 21
5221 PA 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
150+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
4-kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
524
Oppervlaktes
Woonoppervlak
155
Externe bergruimte
27
Beschikbaarheid
Aanvaardingsdatum
01-11-2021
Indeling
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Parkeerplaatsen
2
Kamers
5
Verdiepingen
3
Financieel
Servicekosten
112.07
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie