Verdistraat 39
5216 XG 's-Hertogenbosch / € 367.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in 's-Hertogenbosch kopen

Woonhuis op zeer aantrekkelijke locatie met een zonnige tuin, een stenen berging en een achterom, gelegen nabij een kindvriendelijk plein in de populaire wijk “Zuid”.
De woning is op korte afstand van vele voorzieningen waaronder de Bossche binnenstad, supermarkten maar tevens gunstig nabij de uitvalswegen.
Wanneer je de mogelijkheden ziet is dit het ideale project om er je droomwoning van te maken. Gezien de verkoopprijzen van woningen in deze wijk is het ook
meteen waard.

Kenmerken: Inhoud ca. 366 m3, woonopp. ca. 94 m2, perceel ca. 117 m2, bouwjaar 1958.

Begane grond:
Entree hal met meterkast, toiletruimte met toilet en fontein, trapopgang, trapkast en toegang tot de ruime doorzonwoonkamer (houten vloer met kruipruimte). De dichte keuken beschikt over een lichte tegelvloer en eenvoudig keukenmeubel. Een openslaande deur leidt naar de zonnige achtertuin en is op het westen gesitueerd. De tuin is deels bestraat, biedt volop privacy en beschikt over een stenen berging en een achterom.

1e Verdieping:
Overloop met aansluitend een drietal slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Zolderverdieping welke door de vaste trap geschikt is om als extra slaapkamer te dienen. De zolder is voorzien van een dakvenster en is tevens de standplaats van de Cv-ketel en aansluiting voor wasapparatuur.

Dit woonhuis beschikt grotendeels over aluminium kozijnen, deels uitgevoerd met dubbele beglazing.

Het behoeft modernisering maar is goed gelegen met een vrij uitzicht aan de voorzijde en is gunstig gelegen op enkele minuten fietsen van de Bossche binnenstad, winkels, scholen en ook de uitvalswegen en het Bossche Broek zijn binnen handbereik.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Tussen woning
Verdistraat 39
5216 XG 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in 's-Hertogenbosch kopen?

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
366
Perceel
117
Oppervlaktes
Woonoppervlak
94
Woonkamer
30
Externe bergruimte
7.21
Keuken
11.56
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie