Verkopen

Verkopen van een woning

Een woning verkopen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Die beslissing neem je niet zomaar. Next Move Makelaars luistert goed naar het verhaal van verkopers. Daar stemmen wij de verkoopstrategie maximaal op af.

Wil je dat alles rondom de verkoop volledig voor je geregeld wordt, dan kies je voor ons fullservice pakket. Hiervoor betaal je één vast tarief. Geen courtagekosten of verrassingen.

Sta jij er voor open om zelf kandidaat kopers rond te leiden en meer de regie over de verkoop te hebben? Dan kies je voor onze gratis verkoopdienst waarbij je geen bemiddelingskosten betaald.

In beide gevallen verzorgt Next Move Makelaars begeleiding op maat en worden alle zaken achter de schermen geregeld. Waaronder ook de juridische zaken die bij een verkoop komen kijken.

Next Move Makelaars houdt van korte lijnen en een duidelijk verhaal. De belangen van onze opdrachtgevers worden zowel bij de verkoop als aankoop van een woning maximaal behartigt. Hierbij doet Next Move Makelaars er altijd alles aan om het best mogelijke resultaat te behalen.

Wil jij een concreet advies over de verkoop van jouw woning? Plan een vrijblijvende afspraak in voor een verkoopgesprek en/of gratis waardebepaling van jouw woning met een van onze verkoopmakelaars.