Vinkenkade
3645 AP Vinkeveen / € 2.990,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Vrijstaande woning in Vinkeveen

TIJDELIJK TE HUUR (6 tot 12 maanden):

Gelijkvloerse villa gelegen aan de Vinkeveense noordplas op een perceel eigen grond van ruim 2.000 vierkante meter. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een vrije ligging met zicht op prachtige zonsondergangen. Aan de west- en noordzijde grenst het perceel aan het kraakheldere Vinkeveense water.

Binnen hebben alle ruimtes een hoog plafond en zijn de wanden zijn voorzien van glad stucwerk. De vloeren hebben plavuizen met vloerverwarming en in de slaapkamers liggen recent gelegde houten vloeren. Bij binnenkomst is er eerst een tochtportaal en daarna een ruime hal met lichtkoepel en garderobe. Vanuit deze hal zijn bijna alle vertrekken bereikbaar. Aan de achterzijde bevinden zich de royale woonkamer met open haard en open moderne keuken.

De drie slaapkamers en twee badkamers vindt u aan de noordzijde en aan de voorzijde de garage met tevens de wasruimte, opslag en separate stookruimte.

Naast de villa vind u op het perceel nog een carport, een tuinhuis, een automatisch toegangshek, meerdere aanlegplaatsen voor een boot en een fraai aangelegde tuin.

De locatie ligt op korte afstand van Abcoude, de meeste bewoners zijn daarom voor hun dagelijkse voorzieningen en de gezellige dorpskern op Abcoude georiënteerd. Zowel met de fiets als met de auto is Abcoude goed bereikbaar. Daarnaast ben u in een kwartier in het centrum van Amsterdam!
Locatie Vrijstaande woning
Vinkenkade
3645 AP Vinkeveen
Provincie Utrecht
Afmetingen
150+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Vrijstaande woning
4+ kamers
Bungalow

Vrijstaande woning in Vinkeveen

Dit zijn de kenmerken

Oppervlaktes
Woonoppervlak
175
Indeling
Aantal slaapkamers
4
Kamers
4
Verdiepingen
1
Afmetingen
Inhoud
706
Financieel
Borgsom
6000
Huurprijs
2990
Servicekosten
0
Afmetingen
Perceel
2427
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie