Waarom Next Move Makelaars

                   


Binnen de huizenmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch is Frank Reede een bekende en gerenommeerde naam. De oprichter van HouseHunting verkocht in 2018 zijn succesvolle franchise concept met bijna 20 vestigingen, dat hij 12 jaar eerder heeft opgezet. Na een korte break uit de woningmarkt is hij nu terug. Hij rondde zijn makelaarsopleiding af en staat nu aan de vooravond van de lancering van zijn nieuwe avontuur: Next Move Makelaars.

Met Next Move Makelaars richt Frank zich op de volledige woningmarkt: aankoop, verkoop en verhuur. "Voor mensen die overwegen hun woning te verkopen voer ik een gratis waardebepaling van het huis uit. Zodra mensen besluiten om hun woning te verkopen, begeleid ik ze daar uiteraard bij. Via ons unieke veilingplatform kun je gratis jouw woning verkopen en behaal je vaak een hogere verkoopopbrengst".

Next Move Makelaars begrijpt dat het verkopen van je woning een grote stap is. Die beslissing neem je niet zomaar. Vandaar dat Next Move Makelaars een full service pakket aanbiedt waarbij je tegen één vast tarief volledig begeleid wordt in de verkoop van je woning. Sta jij er voor open om zelf kandidaat kopers rond te leiden en meer de regie over de verkoop te hebben? Dan kies je voor onze gratis verkoopdienst waarbij je geen bemiddelingskosten betaald.

Meer informatie over full service 

Gratis je woning verkopen 

 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie