kantoor

Overweegt u om mij als makelaar in te schakelen? Dan stel mij graag even voor: mijn naam is Frank Reede, eigenaar van Next Move Makelaars

Inmiddels 20 jaar actief in de makelaardij. Na een aantal jaren bij een makelaarskantoor te hebben gewerkt, ben ik in 2005 mijn eigen makelaarskantoor gestart. Met een klein team van ervaren mensen zorgen wij voor de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor verhuur van woningen kunt u bij ons terecht.  Wij leveren maatwerk en denken graag met de opdrachtgever mee. Zo kunnen we op een hele prettige, zorgeloze  en succesvolle manier samenwerken.

Wij zijn 24/7 online en altijd bereikbaar voor onze opdrachtgevers. Je mag ons bellen, ook na werktijden en in het weekend mailen, appen, met ons chatten of een DM sturen via Instagram. Helemaal van deze tijd. 

Next Move Makelaars is een modern, innovatief en trendsettend makelaarskantoor. We verkopen, kopen en verhuren woningen op een uniek manier. Wij zijn er voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar. Wij volgens geen trends, maar zetten ze in!

Elke woning wordt eerst gepromoot via een campagne op social media en daarna op funda. Ook krijgt elke woning een eigen unieke woningwebsite. Wij plaatsen niet zomaar woningadvertenties, maar creëren eigen content. We praten niet glad en zijn ook niet stoffig.

Online marketing, woningen verhuren, verkopen en aankopen. Next Move Makelaars zijn vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We zijn er om jou te helpen bij het realiseren van jouw (woon)wensen. We gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij op zoek naar een modern en innovatief kantoor? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!

Wij bieden maatwerk, zodat we iedere verkoper van dienst kunnen zijn zoals hij of zij dat wenst. We kunnen alles uithanden nemen met ons full sercvice pakket. We doen dit tegen een aantrekkelijk vast tarief of een percentage van de verkoopopbrengst. 

Vindt je het leuk om zelf de bezichtigingen te doen, dan kunnen we je woning zelfs gratis verkopen. Lees meer daarover via onderstaande button of bel ons even. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Meer informatie over full service 

Gratis je woning verkopen 

 

 

                  

Informatie aanvragen
Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie