kantoor

Overweegt u om mij als makelaar in te schakelen? Dan stel mij graag even voor: mijn naam is Frank Reede, eigenaar van Next Move Makelaars

Inmiddels 20 jaar actief in de makelaardij. Na een aantal jaren bij een makelaarskantoor te hebben gewerkt, ben ik in 2005 mijn eigen makelaarskantoor gestart. Met een klein team van ervaren mensen zorgen voor de verkoop en aankoop van uw woning. Ook voor verhuur van woningen kunt u bij ons terecht.  Wij leveren maatwerk en denken graag met de opdrachtgever mee. Zo kunnen we op een hele prettige, zorgeloze  en succesvolle manier samenwerken.

Zo zijn we vanzelfsprekend ook na werktijden en in het weekend bereikbaar voor onze klanten. Ook zetten we maximaal in op social media. Elke woning wordt eerst gepromoot via een campagne op social media en daarna op funda. Ook krijgt elke woning een eigen unieke woningwebsite. 

Wij bieden maatwerk, zodat we iedere verkoper van dienst kunnen zijn zoals hij of zij dat wenst. We kunnen alles uithanden nemen met ons full sercvice pakket. We doen dit tegen een aantrekkelijk vast tarief of een percentage van de verkoopopbrengst. 

Vindt je het leuk om zelf de bezichtigingen te doen, dan kunnen we je woning zelfs gratis verkopen. Lees meer daarover via onderstaande button of bel ons even. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Meer informatie over full service 

Gratis je woning verkopen 

 

 

                  

Informatie aanvragen
Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie