Over ons

Overweegt u om mij als makelaar in te schakelen? Dan stel mij graag even voor: mijn naam is Frank Reede:

In 2001 ben ik gestart bij een makelaarskantoor in 's-Hertogenbosch om vervolgens in 2005 een eigen makelaarskantoor te starten. Met al snel (2007) een tweede vestiging. Daarna volgenden meerdere vestigingen (franchise) in Brabant en vanaf 2011 ook in andere steden in Nederland. In 2018 heb ik de franchise-organisatie met 15 vestigingen verkocht. 

Met NEXT MOVE MAKELAARS wil ik mij richten op de volledige woningmarkt: zowel aankoop en verkoop en verhuur. Wat NEXT MOVE MAKELAARS onderscheidt van de andere makelaars is de actieve verkoopstrategie. U weet per week wat wij doen om uw woning onder de aandacht te brengen. Wanneer meerdere kopers een bod willen doen kan dat online en openbaar. Kopers zien dus elkaars bod en kunnen een nieuw bod uitbrengen tot het einde van het biedproces. Hiermee breken we met de eeuwenoude makelaars traditie waarbij biedingen enkel via de makelaar verlopen en alles behalve transparant zijn. 

Het verkopen van je woning is een grote stap. Die beslissing neem je niet zomaar. Vandaar dat NEXT MOVE MAKELAARS een full service pakket aanbiedt waarbij je tegen één vast tarief volledig begeleid wordt in de verkoop van je woning. Sta jij er voor open om zelf kandidaat kopers rond te leiden en meer de regie over de verkoop te hebben? Dan kies je voor onze gratis verkoopdienst waarbij je zelfs geen courtage betaald. Dus 100% gratis. Meer weten? Vraag nu het informatiepakket aan;

Meer informatie over full service 

Gratis je woning verkopen 

 

 

                  

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie