Wat doe ik zelf?

bij zelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen

Je huis verkopen zonder makelaarskosten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze ervaren VBO Next Move Makelaars is je woning snel en goed verkocht. Je krijgt alle diensten en services die je van een VBO Makelaar mag verwachten zonder daar makelaarskosten voor te betalen. Je woning wordt namelijk verkocht via het online biedplatform VENDAS.com. Deze transparante en eerlijke manier van verkopen zorgt ervoor dat bieders online hun bod kunnen uitbrengen en elkaars biedingen kunnen zien. Jouw voordeel? De toekomstige koper van jouw woning betaalt de makelaarskosten.

Wat doe je zelf?

Het enige dat je hierin zelf hoeft te doen is het organiseren van ten minste twee keer een open dag te organiseren. Kopers vinden het vaak prettiger om als eigenaar van het huis de rondleiding te begeleiden, dan wanneer een makelaar dat doet. Ze krijgen dan direct antwoord op alle vragen aangezien de bewoners het meeste weten over het huis en de buurt.

Door als verkoper twee open dagen te organiseren, bijvoorbeeld op vrijdagmiddag en zaterdag, dat is het meest praktisch voor iedereen. Je hoeft daardoor je huis maar twee keer verkoop klaar te maken.

Liever bezichtigingen uitbesteden?

Het is uiteraard mogelijk om de bezichtigingen en rondleidingen uit te besteden aan een ervaren hostess of makelaar. Next Move Makelaars organiseert dit graag voor je.

  • Uitbesteden aan ervaren hostess - € 249,- per open huis.
  • Uitbesteden aan ervaren makelaar - € 150,- per uur.
Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie