Wat doet jouw makelaar?

BIJ GRATIS VERKOPEN

WAT DOET DE MAKELAAR BIJ HET GRATIS VERKOPEN VAN JE HUIS?

Woningopname en verkoopstrategie

Een Next Move Makelaar komt bij jou langs voor een kennismaking en woningopname. Zodra we de woning zelf hebben gezien kunnen we namelijk een gericht prijsadvies afgeven. Aan de hand van een concreet verkoopplan met tijdlijn weet je altijd exact wat er wanneer gebeurd. Vaak is er binnen 30 dagen al duidelijk of de woning verkocht is. Zodra alle afspraken zijn vastgelegd start Next Move Makelaars met de woningpresentatie.

Woningpresentatie en publicatie

Een professionele fotograaf maakt foto’s en video’s van jouw woning en zorgt dat alle pluspunten van de woning extra onder de aandacht gebracht worden. Ook wordt de woning direct opgemeten om de plattegronden te maken. Zie de FAQ met tips om je woning te verkopen.

De woningbeschrijving met foto’s wordt gepubliceerd op onze website. Na jouw goedkeuring informeren wij onze zoekers, plaatsen wij de woning op social media, FUNDA en alle overige relevante woning websites.

Bezichtigingen

Kopers vinden het vaak prettiger dat de eigenaar de rondleidingen doet dan een makelaar. Ze krijgen direct antwoord op alle vragen en de bewoners weten het meeste over het huis en de buren. Daarbij is rondleiden niet heel moeilijk.

Next Move Makelaars adviseert om twee keer een open dag te houden; één keer op vrijdagmiddag en één op zaterdag. Dit is vooral praktisch voor iederen en je hoeft maar twee keer je huis verkoop klaar te maken. Uiteraard ben je vrij om andere dagen en tijden aan te houden.

Als je toch graag de bezichtigingen wilt laten verzorgen door een ervaren hostess of makelaar dan is dat natuurlijk geen probleem;

1. Uitbesteden aan een ervaren hostess kost € 249,- (voor de gehele open huis).

2. Uitbesteden aan een ervaren makelaar kost € 150,- per uur.

Onderhandelen via het biedplatform

Het voordeel is dat de onderhandelingen door het online biedplatform worden overgenomen. Dit bespaart je een grote hoeveelheid belverkeer, spanning en eventuele lastige gesprekken. Het biedplatform is transparant en eerlijk, bieders kunnen elkaars online biedingen inzien. Zo weten zij zeker dat ze niet teveel betalen en kunnen ze een nieuw bod uitbrengen zodra ze worden overboden.

Koopovereenkomst

Next Move Makelaars stelt de koopovereenkomst op en zorgt dat verkoper en koper ondertekenen. Meestal tekent eerst de verkoper en daarna de koper.


Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het gratis verkopen van je woning? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Next Move Makelaars.

Plan een gesprek in 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie