Willem III Laan 17
5342 GL Oss / € 220.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Hoekwoning in Oss

---LET OP; DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!----

Deze woning wordt verkocht via een online bied platform. Biedingen zijn transparant en inzichtelijk voor iedereen. Daarbij heeft verkoper het recht van gunning.

Wil je de woning bezichtigen? Meld je aan door te reageren via het contactformulier.

Tijdens het open huis worden er maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De woning wordt door 1 kandidaat tegelijk bezocht. Daarom spreken we een tijdstip af voor de bezichtiging. Het zou kunnen zijn dat u even moet wachten. Graag vragen wij jouw begrip hiervoor.

Zoek je een instapklare twee-onder-1-kap woning met oprit en vrijstaande garage in de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Dan is dit je kans.

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving en het centrum van Oss en de diverse voorzieningen zoals het station, supermarkt en vele andere zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tevens loopt u binnen enkele minuten ook zo het natuurgebied binnen en hier kunt u heerlijke wandelingen maken. Via de diverse uitvalswegen bent u snel en makkelijk bij de snelwegen A50 en A59 richting 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen.

Bij binnenkomst in deze woning valt meteen op dat deze woning een lichte en frisse uitstraling heeft. Vanuit de hal loopt u rechtdoor de open keuken in. Deze keuken is voorzien van recht keukenmeubel in lichte kleurstelling en voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en losstaande koelkast.

Vanuit de open keuken loopt richting de voorzijde van de woning, waar de knusse zithoek is gecreëerd. Door het grote raam aan de voorzijde zorgt dit voor erg veel lichtinval. Aan de achterzijde is de woning ruim uitgebouwd en hier is de eetkamer gerealiseerd. Vanuit hier heeft u mooi zicht op de onderhoudsvriendelijke achtertuin en door de openslaande deuren kunt u, bij mooi weer, uw woning verlengen met deze tuin.

Aan de rechterkant in deze uitbouw is een bijkeuken gecreëerd, welke u vanuit de keuken kunt bereiken. Hier is een fraaie kast gemaakt met voldoende opbergmogelijkheden en ruimte voor uw witgoed. Ook heeft u vanuit hier toegang tot de achtertuin via de praktische loopdeur.

Als we weer terugkomen in de centrale hal, dan is hier de meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig en de gehele verdieping (excl. badkamer) is voorzien van mooie houtlook laminaatvloer. De lichte badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van ligbad, toilet, wastafel, spiegelkast, opbergkast, radiator en praktisch raam voor ventilatie en lichtinval.

Via de vaste trap bereikt u de voorzolder met cv, opbergruimte en toegang tot de 4e slaapkamer. Door het fraaie gerealiseerde dakkapel is dit een zeer ruime 4e slaapkamer en is er ook voldoende rekening gehouden met de opbergmogelijkheden.

Bij terugkomst op de begane grond lopen we via de bijkeuken de onderhoudsvriendelijke achtertuin in. Hier is gekozen voor een verharde achtertuin met een grote plantenbak, zodat mensen met groene vingers hier ook mooi bezig kunnen zijn. Door de fijne ligging op het westen kunt u, bij mooi weer, in deze achtertuin heerlijk genieten van de middag-/avondzon. Aan de rechterkant is een vrijstaande garage geplaatst, welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Maar door de omvang erg veel opbergruimte biedt.

Dit is echt een woning met vele mogelijkheden voor een ruim gezin, maar ook om uw hobby/werk aan huis te kunnen realiseren. Dus waarom langer wachten?

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Hoekwoning
Willem III Laan 17
5342 GL Oss
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Hoekwoning
4+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Hoekwoning in Oss

Dit zijn de kenmerken

Indeling
Verdiepingen
3
Afmetingen
Inhoud
418
Financieel
Servicekosten
0
Afmetingen
Perceel
245
Oppervlaktes
Woonoppervlak
121
Woonkamer
38.22
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Kamers
5
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie