Zesde Slagen 14
5233 VJ 's-Hertogenbosch / € 235.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Fijne woning in een rustige straat vlakbij alle voorzieningen
Alle informatie vindt u op: https://zesdeslagen14.nl

Indeling:

In de hal treft u de meterkast en een garderobe nis aan. De woonkamer (ca. 30m2) heeft een speelse indeling door een blok in het midden waar de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping zich bevinden. Tevens is in dit blok ook de trapkast, ideaal voor het opbergen van heel veel spullen. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning, vanaf de bank kijkt u gezellig de tuin welke is gelegen op het Zuid-Oosten in. Op een zonnige dag is het heerlijk om de schuifdeuren aan de achterzijde open te zetten. De aparte keuken is aan de voorzijde geplaatst.


1e Verdieping
Vanaf de overloop zijn 3 fijne slaapkamers, een grote berging en de badkamer te bereiken. De slaapkamers (ca. 13 m², 10 m² en 10 m²) zijn allen voorzien van een tegelvloer. De grote berging is bijzonder praktisch om spullen op te bergen, tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en is de cv ketel er geïnstalleerd. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

- medio 2009 is het dak vernieuwd
- woonoppervlak is ca. 100m2
- inhoud ca. 331m3
- perceel ca. 129m2.

Locatie :
Woonwijk de Slagen is bestaat voornamelijk uit kindvriendelijke hofjes en is centraal gelegen in ’s-Hertogenbosch. De Vierde Slagen betreft een doodlopende straat waardoor alleen bestemmingsverkeer passeert. Op loopafstand vind u een scala aan voorzieningen. Zo zijn er in de nabije omgeving scholen, sportvoorzieningen, een recreatie gebied en een winkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Bovendien strategisch gelegen met goede aansluitingen op de uitvalswegen en rijkswegen A2 en A59. Mede door de goede infrastructuur en het openbaar vervoer bent u binnen tien minuten in het hart van de bruisende binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

TOT SLOT
Ondanks alle informatie geeft een bezichtiging altijd het beste beeld van een woning. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak voor deze woning aan de Zesde slagen 14 te ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Tussen woning
Zesde Slagen 14
5233 VJ 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
75+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
331
Perceel
129
Oppervlaktes
Woonoppervlak
100
Woonkamer
25.33
Externe bergruimte
8
Keuken
8.7
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
2
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie