Zilverahorn 18
5237 HC 's-Hertogenbosch / € 320.000,00
Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning.

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Deze fijne woning is gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke woonwijk. Hier geniet je van rust en groen terwijl alle voorzieningen op maar een paar fietsminuten afstand liggen. Deze doorzonwoning is heerlijk licht en lekker ruim door de aanbouw aan de achterzijde.

Zodra je de deur opent, stap je binnen in de hal waar je de jassen kunt ophangen. Via de woonkamer is er een 2e portaal met het toilet en de trapopgang naar de verdiepingen. Onder de trap een handige bergkast. De houten-vloer, de aanbouw en studeer of zithoek bepalen direct de sfeer. Er is ruimte voor een royale zithoek, achterin zet je de eettafel lekker bij de keuken. De woonkamer kijkt aan de voorkant prachtig in het groen.
De keuken in hoekopstelling met gas-kookplaat, koelvriescombinatie en oven mooi afgewerkt met steenstrips aan de achterwand.

Op de eerste verdieping zijn 2 royale slaapkamers met in het midden de mooie badkamer. Voorzien van een wasmeubel met lades, een extra hangende kast en een zwevend toilet.

Een vaste trap leidt naar tweede verdieping. Je komt dan op de zolder met eerst een voorzolder. Dit is tevens de wasruimte (fijn, met raam!) waar ook de CV-ketel staat. Vervolgens kom je op de zolderkamer die aan de achterzijde voorzien is van een ruime dakkapel. Alle ramen op de bovenverdieping zijn van kunststof met een draai-kiep systeem.

En dan de tuin: de plek waar je zeker van gaat genieten. Hij is volledig betegeld met een houten terras en daardoor onderhoudsvrij. Heb je groene vingers, dan kun je heel eenvoudig met potten of bakken aan de slag. De tuin is fijn besloten en je kunt hier met gemak een grote hangmat of een royale loungehoek kwijt. De tuin ligt op het noorden, dus je eerste kopje koffie drink je hier al in de zon. Die zon heb je hier trouwens ook het grootste deel van de dag nog.

Maaspoort is een groene en rustige woonwijk in ’s-Hertogenbosch-Noord. De kinderen kunnen lopend naar school of naar vriendjes en ook het winkelcentrum ligt op loopafstand. De natuur heb je hier om de hoek: natuurgebied Maasoever en de Noorderplas liggen vlakbij. Binnen 2 minuten zit op de A59 en van daaruit bereik je makkelijk alle grote steden. Pak je de fiets, dan sta je in vijftien minuten in de bruisende binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Wil jij hier wonen? Plan vandaag een afspraak en kom kijken!

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Locatie Tussen woning
Zilverahorn 18
5237 HC 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Afmetingen
100+ m² woonoppervlakte
Bestaande bouw
Indeling Tussen woning
3+ kamers
Eengezinswoning
Tuin

Tussen woning in 's-Hertogenbosch

Dit zijn de kenmerken

Afmetingen
Inhoud
381
Perceel
151
Oppervlaktes
Woonoppervlak
113
Externe bergruimte
6
Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Kamers
4
Verdiepingen
3
Interesse?
Neem contact op met de makelaar
Meer informatie