Uw verhuurmakelaar in Den Bosch

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Den Bosch? Het grote voordeel van een verhuurmakelaar is dat u niet te maken krijgt met administratieve rompslomp en dat uw woning verhuurd wordt voor een eerlijke prijs. Daarnaast krijgt u niet te maken met ellenlange wachtlijsten, waardoor u uw huis snel verhuurt. Daarom kiest u voor ons als verhuurmakelaar in Den Bosch.

 Direct iemand spreken

Zo werken wij als verhuurmakelaar in regio Den Bosch

Als u uw huis verhuurt, krijgt u te maken met allerlei wetten en regelingen. U mag uw woning bijvoorbeeld niet verhuren tegen elke prijs. Ook moet u aantonen dat uw woning in goede staat is. Aan de andere kant is het belangrijk dat u de juiste huurder vindt, die uw woning ook daadwerkelijk kan betalen. Het voldoen aan wetten en regelingen en het vinden van de juiste huurder vereist goed vastgoedbeheer, waar echte specialisten voor nodig zijn. Daarom laat u de verhuur van uw woning over aan de ervaren specialisten van Next Move Makelaars.

Wij zorgen ervoor dat het huis dat u verhuurt voldoet aan alle eisen en dat u er de juiste prijs voor kunt vragen. Ook inventariseren wij de financiële situatie van mogelijke huurders, zodat u zeker weet dat degene die de woning huurt de kosten kan betalen. 

Stel uw vragen

Wilt u uw woning verhuren, maar weet u niet goed waar u op moet letten? Vraag om hulp van dé verhuurmakelaar uit Den Bosch. Onze makelaars staan graag voor u klaar als u vragen heeft. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 073-4400266. Ook zijn we per e-mail bereikbaar op info@nextmovemakelaars.nl. Er zijn dus diverse manieren om u goed te informeren over waar u op moet letten wanneer u uw huis wilt verhuren.