Over ons

Welkom bij Next Move Makelaars, de VBO-makelaar waarbij alles draait om transparantie en samenwerking.

De makelaar die jouw markt kent

Bij Next Move Makelaars kunt u terecht voor het verkopen, aankopen, verhuren en taxeren van uw woning. Ons werkgebied is gelegen tussen: Eindhoven - Tilburg - Waalwijk - 's-Hertogenbosch - Zaltbommel - Tiel en Oss. 

Overweegt u Next Move Makelaars in te schakelen? Dan stel ik mij graag kort even voor: 

Ik ben Frank Reede, makelaar en eigenaar van Next Move Makelaars. Het verkopen, aankopen en verhuren van woonruimte en mensen daarmee blij maken is een prachtig vak om te doen. 

Na ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij in Tilburg en 's-Hertogenbosch ben ik medio 2020 gestart met een eigen makelaarskantoor: Next Move Makelaars. Met een klein team van professionals  zorgen wij voor de verkoop, aankoop en verhuur van uw woning. 

Wij denken graag met de opdrachtgevers mee en leveren daarom maatwerk dienstverlening. Zo kunnen we altijd op een prettige en succesvolle manier samenwerken.

Woningen verhuren, verkopen en aankopen, ook als u op zoek bent naar een beleggingspand bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen.

U kunt mij bereiken op 06-55712829 en frank@nextmovemakelaars.nl

Ook na kantoortijden en in het weekend mag u contact met mij opnemen. Ben jij op zoek naar een modern en innovatief kantoor? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen! 

Next Move full service pakket

Next Move Makelaars werkt met een vast tarief of een prestatie tarief waarvoor alle verkoopwerkzaamheden uitgevoerd worden. U mag kiezen wat het beste bij u past.

Meer informatie

Next Move Makelaars is een modern makelaarskantoor. We verkopen, kopen en verhuren woningen op een uniek manier. Wij zijn er ook voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar.

Digitale formulieren? Check! Online bieden, natuurlijk. Facetime bezichtigingen,  stylingadviezen en artistimpressions geen probleem. Online tekenen? Jazeker. woning-websites? Hebben we. Instagram, facebook en YouTube. Vanzelf sprekend. We blijven onszelf continu vernieuwen, want we zijn een makelaarskantoor voor de woningmarkt van morgen. 

Je woning verkopen voor de hoogste opbrengst

Next Move Makelaars kan gebruik maken van het online biedplatform VENDAS.nl. Wanneer er meerdere kopers zijn die een bod willen uitbrengen kan dit ook online. Kopers kunnen gedurende een periode een bod uitbrengen en deze ook verhogen wanneer ze zijn overboden. Het biedproces verloopt zo heel transparant en efficient. Dit is een nieuwe, moderne manier van verkopen die goed past bij de huidige markt.

Neem contact met ons op