verkoop mijn woning

Je woning verkopen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Die beslissing neem je niet zomaar. Next Move Makelaars luistert goed naar het verhaal van verkopers. Daar stemmen wij de verkoopstrategie maximaal op af.

Woning verkopen: fullservice pakket

Wil je dat alles rondom de verkoop volledig voor je geregeld wordt, dan kies je voor ons fullservice pakket. Hiervoor betaal je één vast tarief of een prestatie tarief.

Fullservice pakket

De verkoop van je woning

Sta jij er voor open om zelf kandidaat kopers rond te leiden en meer de regie over de verkoop te hebben? Dan kies je voor onze verkoopdienst waarbij je minder courtage betaald.

Zelf bezichtigen

Next Move Makelaars; begeleiding op maat

In beide gevallen verzorgen wij voor een complete begeleiding en worden alle zaken achter de schermen geregeld. Zoals de juridische zaken die bij een verkoop komen kijken.

Korte lijnen en een duidelijk verhaal vinden we belangrijk. We doen er alles aan om het best mogelijke resultaat te behalen.

Wil jij een concreet advies over de verkoop van jouw woning? Plan een vrijblijvende afspraak in voor een verkoopgesprek en/of gratis waardebepaling van jouw woning.

Plan een afspraak in