Verkopen

Een woning verkopen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Next Move Makelaars luistert goed naar het verhaal van verkopers. Dat is de basis van onze verkoopstrategie, waarbij een goede begeleiding centraal staat.

Wij beseffen dat iedere verkoper anders is en daar houden wij rekening mee. Indien u wilt dat alles rond de verkoop van uw woning voor u wordt geregeld, dan kiest u voor ons fullservice pakket waarvoor u één vast tarief betaalt.

Wilt u best zelf de kandidaat kopers rondleiden dan kiest u voor onze GRATIS verkoopdienst.

In beide gevallen kunt u ten alle tijden op ons terugvallen en regelen wij alle zaken achter de schermen, ook de juridische zaken. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we u graag uit. Kijkt u alvast hiernaast bij GRATIS VERKOPEN.

Wij houden van korte lijnen en een duidelijk verhaal. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van een woning komen wij optimaal op voor de belangen van onze opdrachtgevers en doen wij er alles aan om voor hen het best mogelijke resultaat te behalen.

De promotie wordt uiteraard gedaan op de gebruikelijke websites zoals FUNDA. Daarnaast geloven wij heel erg in de best mogelijke presentatie op social media, wij zullen uw woning optimaal in de markt te zetten. 

 

METEEN EEN AFSPRAAK INPLANNEN VOOR EEN VERKOOP GESPREK OF WAARDEBEPALING?

KLIK  ⬇️ VOOR DE BESCHIKBARE TIJDEN. STAAT ER GEEN GESCHIKT TIJDSTIP BIJ, BEL OF MAIL EVEN VOOR EEN TIJDSTIP BUITEN KANTOOR UREN. DAT IS VOOR ONS GEEN PROBLEEM!

 


 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie