Allround makelaar in de buurt van Ammerzoden

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Next Move Makelaars is een zeer veelzijdige makelaar in Den Bosch, waar Ammerzoden bij in de buurt ligt. Wilt u een huis huren of kopen in Ammerzoden of omgeving, of wilt u uw huidige woning juist verkopen of verhuren? In al deze gevallen kunt u terecht bij onze ervaren specialisten. Het maakt ook niet uit of u een huis of appartement wilt verkopen of verhuren, of dat u hier zelf wilt gaan wonen.

Makelaar nabij Ammerzoden die werkt tegen lage kosten

Behalve het feit dat wij als makelaar in de buurt van Ammerzoden zeer veelzijdig zijn, werken wij ook nog eens tegen lage kosten. Onze kosten zijn sowieso laag, maar u betaalt ook nog eens geen opstartkosten wanneer u van onze diensten gebruikmaakt. Een aantal van onze diensten is zelfs gratis. Zo kunt u zich aanmelden voor onze zoekservice wanneer u een woning zoekt. U krijgt dan een seintje wanneer er een woning op de markt komt die voldoet aan uw wensen en eisen. Dit gebeurt vaak al voordat de woning op Funda verschijnt. Ook wanneer u uw woning wilt verkopen kan dit in sommige gevallen gratis. U maakt dan gebruik van het online biedplatform VENDAS.nl. U voert dan veel werkzaamheden zelf uit, zoals het begeleiden van kijkers tijdens een bezichtiging. Hierdoor betaalt u geen courtage. Ook heeft u niet te maken met veilingkosten, aangezien de koper die betaalt. Een ander voordeel van dit platform is dat potentiële kopers elkaars biedingen zien, waardoor ze eerder geneigd zijn om tegen elkaar op te bieden.

Neem de diensten af die u wenst

Bij deze makelaar niet ver van Ammerzoden en Den Bosch neemt u precies de diensten af die u wenst. Daardoor betaalt u nooit te veel, of u nu een huis of appartement wilt verkopen of verhuren, of juist een woning of appartement wilt huren of kopen. Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073-4400266. U kunt ook een e-mail sturen naar info@nextmovemakelaars.nl.

Direct iemand spreken