Regel de zaken online bij deze makelaar in Brabant

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Wanneer u een huis koopt of verkoopt, dan is het fijn als u de zaken online kunt regelen, en dat is mogelijk bij deze makelaar in Brabant. Dat maakt Next Move Makelaars uit Den Bosch bijzonder. Het grootste voordeel van deze online makelaar in Brabant is dat de moderne werkwijze u veel geld scheelt. U schakelt meestal een makelaar in als u uw huis wilt verkopen. U krijgt dan in de meeste gevallen te maken met courtagekosten. Dit is bij ons in sommige gevallen niet zo. Hoe dat kan, dat leggen we u graag uit.

 Direct iemand spreken

Zo werkt deze online makelaar in Brabant

Wanneer u uw woning of appartement wilt verkopen, dan doet u dit bij Next Move Makelaars eenvoudig zelf. Nu zult u denken: daarvoor schakel ik geen makelaar in. Maar u heeft meer aan ons dan u denkt. Dit dankzij het feit dat wij een online makelaar zijn, die actief is in heel Brabant. U maakt, wanneer u zich bij ons inschrijft, namelijk gratis gebruik van ons eenvoudig te gebruiken verkoopplatform VENDAS.nl. Via dit gratis platform regelt u alle stappen in het verkoopproces eenvoudig zelf, zodat u zelf ook de regie heeft. Ook de bezichtigingen organiseert u zelf, zodat u zeker weet dat er alleen mensen bij u in huis komen die u vertrouwt. Dit alles zorgt ervoor dat u de volledige regie heeft over de verkoop van uw huis in Den Bosch, en het scheelt u vooral veel geld. U betaalt bijvoorbeeld geen courtagekosten.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze online makelaar in Den Bosch, Brabant? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren experts vertellen u alles over de mogelijkheden. U bereikt hen door ons contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 073-4400266. U kunt ook een e-mail sturen naar info@nextmovemakelaars.nl.