Hulp om uw huis te verkopen in Vlijmen of omgeving

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen en wilt u dus uw huis verkopen aan iemand die in Vlijmen wil wonen? Dan heeft u op dit moment te maken met een lastige woningmarkt. De huizenprijzen rijzen de pan uit. Daardoor heeft u veel ruimte om een nieuwe woning te kopen, maar de hoge prijzen zorgen er ook voor dat het lastig is om potentiële kopers te vinden. 

 Direct iemand spreken

Uw huis verkopen en een mooi nieuw huis kopen in Vlijmen

Als het is gelukt om uw huis in Vlijmen te verkopen, dan wilt u natuurlijk ook een nieuwe woning kopen, en dan heeft u weer te maken met de krapte op de woningmarkt, waardoor het aanbod gering is. Gelukkig kunt u in beide gevallen bij Next Move Makelaars, dé specialist in het verkopen van huizen uit Den Bosch terecht. Onze ervaren verhuurmakelaars in Den Bosch helpen u graag met het goed in de markt zetten van uw huis in Vlijmen of elders, zodat u deze voor een zo goed mogelijke prijs kunt verkopen.

Leg ons uw wensen voor

Wilt u uw huis verkopen of wilt u een nieuwe woning in bijvoorbeeld Den Bosch kopen? Laat ons weten hoe onze aankoopmakelaar u het best kan helpen. Neem dus contact met ons op via 073-4400266. U kunt ook een e-mail sturen naar info@nextmovemakelaars.nl of ons contactformulier invullen.