Uw huis verkopen en een nieuw huis in Vught kopen

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Als u uw huis wilt verkopen en een nieuwe woning in Vught wilt kopen, dan heeft u in veel gevallen te maken met twee verschillende makelaars. Dit kan anders, want door te kiezen voor een makelaar die zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar is, heeft u te maken met minder administratieve rompslomp en minder commissiekosten.

 Direct iemand spreken

Een veelzijdige makelaar als u uw huis wilt verkopen en in Vught wilt wonen

Een makelaar die u kan helpen bij zowel het verkopen als aankopen van een woning, is Next Move Makelaars uit Den Bosch. Wij hebben diverse ervaren specialisten in dienst, zodat u uw huis in Vught of elders voor een goede prijs kan verkopen en daarna een mooie woning in Vught kunt kopen, met hulp van een ervaren specialist. Onze makelaars kennen de hele regio Den Bosch op ons duimpje, dus ook als u uw huis in Den Bosch wilt verkopen, helpen onze experts u graag.

Geef ons uw woonwensen door

Heeft u plannen om uw huis in Vught te verkopen en wilt u daarna een mooie nieuwe woning kopen? Schakel onze experts dan in, want wij helpen u met zowel het verkopen van uw woning als het aankopen van een nieuw huis. Laat ons dus al uw woonwensen weten. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 073-4400266. Verder zijn we bereikbaar per e-mail op info@nextmovemakelaars.nl.