Uw droomwoning met een van dé makelaars in Vught

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van één van de meest moderne makelaars in regio Vught, Next Move Makelaars uit Den Bosch, woont u snel in de woning van uw dromen. Vught en omgeving staat bekend om schitterende villa’s en andere woningen, waar veel mensen willen wonen. Dankzij Next Move Makelaars is dit mogelijk voor veel mensen, mits uw budget toereikend is natuurlijk. Wat qua budget wel gunstig is, is dat wij veel van onze diensten goedkoper aanbieden dan andere makelaars die in Vught en omgeving actief zijn. Hoe dit kan, dat leggen we u graag uit.

Uw woning verkopen en aankopen tegen lage kosten

Wanneer u uw woning wilt verkopen, dan heeft u vaak te maken met hoge makelaarskosten. Dit komt doordat de courtagekosten bij veel verkoopmakelaars nogal hoog zijn. Bij Next Move Makelaars is dit anders. Bij ons maakt u namelijk desgewenst gebruik van de verkooptool VENDAS.nl. Met deze handige tool voert u veel stappen in het verkoopproces zelf eenvoudig uit. Hierdoor bespaart u op de makelaarskosten. Hierdoor heeft u meer budget nodig voor het aankopen van een nieuwe woning, waarmee wij u als een van de modernste makelaars actief in Vught op een goede manier kunnen helpen. Natuurlijk werken wij overigens ook in andere regio’s dan Vught, zoals in Kerkdriel. Als u zich namelijk aanmeldt voor onze zoekservice, houden wij u gratis op de hoogte van geschikte woningen die er in uw zoekgebied op de markt komen. Zo bent u vaak al op de hoogte van het aanbod, voordat het op Funda komt te staan. Hierdoor kunt u direct een goed bod doen, zonder dat u hoeft op te bieden tegen concurrenten. U heeft zo ook geen last van eventuele prijsstijgingen.

Maak gebruik van onze diensten en u woont snel in uw droomwoning

Wilt u ook wonen in uw droomwoning in Vught, zonder hoge makelaarskosten te betalen? Maak dan gebruik van de diensten van één van de meest veelzijdige en moderne makelaars die actief is in Vught: Next Move Makelaars uit Den Bosch. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-4400266 of door het sturen van een e-mail naar info@nextmovemakelaars.nl. Vul anders ons contactformulier in.

Direct iemand spreken