Uw woning verhuren in Den Bosch

Moderne werkwijze

Voor verkoop én verhuur

Kostenbesparend

Next move Makelaars helpt u graag met de verhuur als u uw woning wilt verhuren in Den Bosch en omgeving. We hebben jarenlange ervaring met de verhuur van woningen in regio Den Bosch en we hebben een moderne werkwijze. Bij ons kunt u gerust uw woning verhuren, want we weten precies hoe we uw huis op de juiste manier kunnen verhuren.

 Direct iemand spreken

De mogelijkheden als u uw woning wil verhuren in Den Bosch

U heeft de keuze uit verschillende pakketten als u uw woning in Den Bosch bij ons wilt verhuren. Zo kunt u kiezen voor basisverhuur. Hierbij doet u zelf de bezichtigingen en wij regelen alle overige zaken. Zo verzorgen wij professionele foto’s en een verhuurposter of V-bord. Ook plaatsen we uw woning op Funda, Pararius en Jaap.nl. We zetten daarnaast sociale media in, verzorgen de BKR-toetsingen en maken de huurovereenkomsten op. Wil u volledig ontzorgd worden door onze verhuurmakelaar in Den Bosch? Kies dan voor volledige verhuur. Naast de bovengenoemde zaken doen wij ook de bezichtigingen en stellen we een inspectierapport op. Wilt u een expert in de particuliere verhuur inschakelen voor de verhuur van uw woning of van meerdere woningen in Den Bosch en omgeving? We staan u graag te woord tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken.

Laat de verhuur van uw woningen in Den Bosch aan ons over

Bent u op zoek naar een expert voor de verhuur van uw woning in Den Bosch of wilt u het vastgoedbeheer van meerdere woningen uitbesteden? We bieden een veelzijdige dienstverlening aan en ontzorgen u graag van a tot z. Of u ons nu wilt inschakelen voor het gehele proces rondom de verhuur van uw woning in Den Bosch of het verhuren geheel door ons wilt laten uitvoeren; we staan graag voor u klaar. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 073-4400266 of door een e-mail te sturen naar info@nextmovemakelaars.nl.